HABITATGE A CALELLA ; LA NUL.LA POLÍTICA SOCIAL

 El dijous 14 de febrer l’ajuntament de Calella va celebrar una audiència pública ( que per cert corresponia a l’any 2007)sobre el problema de l’habitatge. Pocs dies abans, l’equip de govern ens va facilitar un avanç del Pla Local de l’habitatge,  que han redactat uns tècnics de la Diputació. 

Aquest avanç del Pla d’habitatge, que és un treball força documentat, ens dona la raó a moltes de les coses que el grup municipal de CiU dèiem a la campanya electoral i desprès ja a l’oposició al govern de la ciutat. 

Us destaco tres coses: 

·        Podeu consultar els post d’aquests mateix bloc dels dies 27 i 29 de març del 2007, i 1 i 4 d’abril del mateix any. Ja vaig penjar 4 articles en el meu bloc personal en concret sobre l’habitatge per joves, i on feia referència a la necessitats d’unes 1.000 vivendes. Durant la campanya varem fer un acte de presentació d’una proposta de construcció d’habitatges per joves, per dones amb dificultats i per segments de població que necessiten ajudes especials, o que no poden accedir a la compra d’un habitatge. 

·     En la diagnosi del Pla Local de l’habitatge queda clar que en els darrers anys no s’han realitzat pisos de promoció pública. Solament 3 pisos en el període 2000-2008 mentre que se’n varen fer 240 en el període 1990-2000. Existeix doncs un dèficit acumulat dels darrers 8 anys. Després parlen de que ells són la garantia de les polítiques socials.   

·     La població que s‘incorpora a Calella en la seva major part està dins el segment que per capacitat econòmica més dificultats té per accedir a l’habitatge. Així, en pocs anys a Calella hem passat de 2,7 persones per cada habitatge a uns 3,6 el que significa que buscant buscant sense masses dificultats trobarem pisos pastera, o habitatges amb una certa sobre-ocupació, cosa que el nostre grup ha vingut denunciant, també ,  sense que haguem obtingut cap resposta per part de l’equip de govern.  

En resum  : 

1.-La constatació més evident de qui ha fet més política social en els darrers anys. Ho diu el proper informe lliurat per la Diputació.  

2.-Cal fer un pla de xoc. 

3.-Ens oferim, un cop més, a consensuar mesures urgents per pal·liar aquest problema que afecta a molts i molts calellencs.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: HABITATGE A CALELLA ; LA NUL.LA POLÍTICA SOCIAL

  1. I Love manolo blahnik shoes

  2. 1 diu:

    Aquest del Govern Municipal noméTrue Religion sales van ha arrasar terrenys pq un constructor d’ ells o un submarí faci pisos. L’ habitatge social els importa ben poc 3 pisos amb 9 anys…¿i que faran ara? ha apart de xerramequeries i arrassar terrenys per donar-li pisos a gent de foEd Hardy Swim Trunksra de Calella i el PSOE perpetuar-se en el poder. ERC ho saben però viuen el dia a dia i pensen

  3. ERC ho saben però viuen el dia a dia i pensen en els guanys economics de vendre pisos , uns guanyeran calers i els altres vots a mig i llarc plaç. Aixó es el “gran pacte” d’ aquesta gent. Molta gent de base d’ ERC esta en contra , però l’ opinió d’aquest no conta per res.

  4. El que no entenc Website Design és que els temes, reptes i sempre s’esforcen per satisfer les necessitats que tenim com a poble, Logo Designs només anem a Calella. Només cal fer una ullada a altres municipis per veure els s’espavilin.

  5. ha apart de xerramequeries i arrassar terrenys per donar-li pisos a gent de fora de Calella i el PSOE perpetuar-se en el poder. ERC ho saben però viuen el dia a dia i pensen en els seus guanys economics de vendre pisos , uns guanyeran calers i els altres vots a mig i llarc plaç. Aixó es el “gran pacte” d’ aquesta gent. Molta gent de base d’ ERC esta en contra , però l’ opinió d’aquest no conta per res.

  6. consultar els Podeu postal Aquest mateix bloc carries the hand 27 of 29 Marc del 2007, in one of the 4 abril del mateix any. Yes vaig Penjari four articles sobre el meu bloc personnel in the concrete habitatge by Jupiter, I had the need FEIA referencia OF UNES

  7. La població que s‘incorpora a Calella en la seva major part està all star shoes dins el segment que per capacitat econòmica més dificultats té per accedir a l’habitatge. Així, en pocs anys a Calella hem passat de 2,7 persones per cada habitatge a uns 3,6 el que significa que Nike Basketball shoes buscant buscant sense masses dificultats trobarem pisos pastera, o habitatges amb una certa sobre-ocupació, cosa que el nostre grup ha vingut denunciant, també , nike outlet sense que haguem obtingut cap resposta per part de l’equip de govern.

Els comentaris estan tancats.