DISCREPÀNCIA PERÒ AMB RESPECTE SI US PLAU.

Passades les eleccions municipals , i un cop l'escenari polític dibuixat, s'han generat moltes inquietuds legítimes per part de diferentes persones que defensen posicions molt diferenciades (CIU-ERC; PSC-ERC; CIU-PSC) , totes elles haurien de ser defensades amb l'aval del respecte a l'adversari polític. Faig una crida a la tolerància des del respecte . Els insults que he rebut i que estan rebent els meus adversaris (Puig i Juhé) als nostres respectius blocs on ens aboquen insults de tot tipus no ens farà millor com a comunitat.Demano respecte per tots. El atacs personals que estic rebent i les mentides sobre la meva persona abans i després de la campanya és aboslutament injusta i espero que els arguments siguin sempre de caire ideològic no de derrotar a l'adversari al preu que sigui , encara que sigui al preu d'enfonsar-lo moralment.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

19 comentaris a l'entrada: DISCREPÀNCIA PERÒ AMB RESPECTE SI US PLAU.

 1. Fa 4 anys , tú i en Cristobal Villegas veu canvia radicalment la meva mala opinió dels polítics……..

  Ara , 2.500 persones s’han sumat al compromís que lideras …aquesta es la teva força….

 2. Jordi diu:

  La paraula democràcia prové del geg demos que significa poble, i kratos que significa governar; que és més democràtic un govern que representen 2972 vots (CiU + PP) o un que representa 3089 (PSC + ERC). NOTA: Algu dubte que el pacte CiU + PP no estava fet?.

 3. Ahh ja sabeu que ha Castellò d’ Empuries han fet un acord de govern que estan PP , ERC , Iniciativa , crec que CiU o un partit local , deixat de banda al PSOE , m’ ha fet gràcia ja que de vegades veig alguns que van molt tivats , dient que mai donaran soport a un candidat que a la vegada rep vots del PP , jajajajajjajjajjaa ,. M’ imagino a BCN si el Trias li faltesin 2 o 3 per tindre majoria absoluta , segur que tindria curioses ofertes per fer govern amb ell. Però a Calella un Govern CiU i ERC no seria res anormal , encara que els ultims anys el Carod i el Puigcercós no ho han volgut , tampòc ho seria un CiU i PSOE.

  Mireu la Sra. Montse Candini que jo sapiga (i anat a quasi tots els actes de campanya i pre-campanya) i tambè ha alguns dels altres partits , dons la Sra. Candini no ha insultat a cap “rival” politic i ja no en parlo mès perquè el tema ja esta molt “sobat” i parlat aquest dies i amès no es el seu estil i del seu Equip mès discrets i correctes que han estat ….enfín….sense paraules. Un altre cosa ès que parlí amb passió , vivesa , il.lussió i enpenta moltes vegades……..però aixó ès bo al parlar d’ un projecte e idees per Calella.

  Crèc que en alguna ocassió potser si ERC de Calella a tivat mès la corda en contra CiU i viceversa , però ès que en part era logíc ja que eren els 2 clars favorits , mentrès que el PSOE i el PP teoricament optaven a 1 o 2 regidors el PP i 2 o 3 el PSOE.
  Un cop passat tot , tot acord amb la formació guanyadora ès possible , tant de bò sigui CiU i ERC però aixó nomès es una opiniò personal , reforçada encara mès perque el PSOE aviat va rebutjar a CiU ja que volen la cadira d’ Alcalde que li poden exigir a ERC però clar no a la gunyadora CiU.

  Be calma a tots , nomès li dic al Sr. Jaume Puig , que pensí en el que fa , es cosa d’ ell i tant però que pensi en qui ha gunyat les elecions , que li ha ofert CiU i si tria NACIONALISME o ès decanta per altres opcions.

  * Nota els que nomès diuen que a un poble s’ ha de valorar mès les persones que tal o qual partit en part ho èntenc , però jo al igual que altres ciutadans ens veuriem incapaços de votar mai a certs partits , perquè l’ imatge i projecció del poble segons el partit de l’ Alcalde , la formació de Govern i els Regidors obtinguts diu molt de com ès la gent d’ aquell poble.

  Salutacions i Visca Catalunya i Calella i tant de bo el PACTE CiU i ERC.

 4. Un altre questió 5 i 4 son 9 però son partits que no han guanyat les eleccions , però direm per possar un exemple: A moltes Comunitats Autonomes d’ Espanya historicament i en l’ actualitat en les eleccions Autonomiques ha guanyat el PP , segon PSOE i 3º IU ; i s’ ha fet un govern PSOE i IU pèr proximitat ideologica , cosa que fins un cert punt es pot entendre. El que subseeix es que CiU , ERC i PSOE son partits o formacions diguem de forma ample “centrades” es a dir que poden pactar a la seva dreta i esquerra i tambè ERC i CiU per questions nacionals i d’ escassa diferencia entre per dir un exemple la bassant mès socialdemocrata de CDC i l’ “esquerra” d’ ERC. En camvi Iniciativa o IU quasi mai pactaran amb CiU per fobia historica i resentiment dels Ribò , Espasa , Saura , Mayol , etc (No el mateix que Antoni Gutierrez Diaz o LLuís Hernandez el capellà de Sta. Coloma) i evidenment tampòc amb el PP. EL PP mai amb Iniciativa i ERC i el PP mai amb ERC e Iniciativa i quan l’ interessa tampòc amb el PSOE (sempre que no sigui per fer LOAPAS , Lleis de Partits , frenar Plans Ibarretxes , retallar Estatuts de Catalunya , etc , etc).
  El que vull dir en resum de l’ anterior punt es que un pacte CiU i ERC pèr esser 2 formacions nacionalistes es logica i en el passat s’ ha fet i socialment no tenen diferencies ni molt menys insalvables. Un acord CiU i PSOE tambè ès perfectament possible i Felipe Gonzalez ho sap ben be , encara que a Catalunya ha estat historicament la “lliuta” entre els 2 grans i per raons obies no s’ ha donat tantes vegades , començat ja desprès de les Eleccions al Parlament de Catalunya del 1980 en la que el guanyador Jordi Pujol va propossar el Govern CiU , ERC , PSOE i Raventós i cia no van volguer perquè encara tenien coisor d’ una derrota que no esperaven.
  Per tant a Calella si CiU ha gunayat és moralment qui te el dret governar i formar govern ja sigui amb ERC o el PSOE formacions en les que ideologicament /socialment el pacte es possible , no parlem d’ un acord PP i Iniciativa per exemple. Si no es així evidenment 5 i 4 son 9 , però ens emb passat pel forro l’ historia Municipal de Calella en que ès Alcalde el candidat mès votat.

  Jo com a Nacionalista prefereixo com tants calellencs l’ acord CiU i ERC e impedir que un partit espanyolista tingui per primera vegada a l’ historia l’ Alcaldia de Calella. Quan el PSOE eren 2 , eren la torna i la cara i l’ Alcalde eren d’ ERC (Nacionalistes(Indepèndentistes), però ara amb 5 aspiren a ser el cap , però aixó ho te que decidir el Sr. Jaume Puig i la ERC de Calella.

 5. En democracia evidenment 5 i 4 son 9 , però a Calella l’ Alcalde sempre ha estat el de la llista mès votada ja sigues amb 11 , amb 9 , 7 ,…….i fins i tot amb 4. Recordem fa 8 anys ERC 4 (però amb mès vots), PSOE 4 , CiU 4 , MARIA JANER (GiC) 4 i PP 1. Decisió de Govern: ERC , PSOE i GiC fer Govern , Alcalde el de la llista mès votada: Sr. Bassart (ERC) i aillar a CiU. Desprès amb el GiC va passar el que va passar però es va mantindre el Govern ERC i PSOE (4 i 4).
  Fa 4 anys ERC 7 , CiU 6 , PSOE 2 , GiC 1 i PP 1. Govern ERC i PSOE (9). CiU va propossar a ERC el pacte que ERC no va voler , en part logicament degut a l’ cord del 4 i 4 i que és molt mès barato compartir amb 2 que amb 6.
  Any 2007 CiU 7 , PSOE 5 , ERC 4 i PP 1. i PER PRIMER COP A L’ HISTORIA DE CALELLA s’ ens insinua que la formaciò guanyadora: CiU no ha de governar ni tenir el seu ALCALDE/SSA.

 6. JORDI , ARA JA HO VEUS . SANLLEHÍ ABANS ERA D’ ERC , PERÒ GRACIÈS AL CAROT , PUIGSERKOS i Cia s’ ha fet de CDC com tanta gent i es va presentar per CiU. CiU i SANLLEHI han GUANYAT i amb una TRANSFUGA del PSC-PSOE , 2 del PP si noi el PP ….., ERC i 1 d’ENTESA DE CASTELLÒ (Partit Local) , ERC a agafat l’ Alcaldia , ja se que vosaltres amb el PP NO PACTEU MAI jejejejejejejeje com a ALELLA jajajajjajaja , vinga JORDI , INFORMAT MES BE I NO VULGUIS ENGANYAR A LES CRIATURES i aplicat tu el CUENTO PROU DEMAGOGIAAAAAAAAAA i sobretot amb el PP mai res ja emb seu el cuento maco.
  De tota manera Jordi no se si realment ets d’ ERC o ets un submarí del PSOE que vol enverinar les relacions ERC i CiU , i es que desprens un resentiment , odi i bilis barrejades amb manipulacions de la veritat xato que fa fredad i això es mes propi dels veïns (neighbours) desde 1714.

 7. JORDI , ARA JA HO VEUS . SANLLEHÍ ABANS ERA D’ ERC , PERÒ GRACIÈS AL CAROT , PUIGSERKOS i Cia s’ ha fet de CDC com tanta gent i es va presentar per CiU. CiU i SANLLEHI han GUANYAT i amb una TRANSFUGA del PSC-PSOE , 2 del PP si noi el PP ….., ERC i 1 d’ENTESA DE CASTELLÒ (Partit Local) , ERC a agafat l’ Alcaldia , ja se que vosaltres amb el PP NO PACTEU MAI jejejejejejejeje com a ALELLA jajajajjajaja , vinga JORDI , INFORMAT MES BE I NO VULGUIS ENGANYAR A LES CRIATURES i aplicat tu el CUENTO PROU DEMAGOGIAAAAAAAAAA i sobretot amb el PP mai res ja emb seu el cuento maco.
  Encara mès al meu favor , ja que tenia pressa i un company m’ ho va ensenyar a la portada del Diari de Girona , no havia vist que aprofitant-se d’ una trasfuga del PSOE , ERC li prenia l’ Alcaldia al candidat de CiU i ERC amb trasfugues i PP agafava l’ Alcaldia.
  De tota manera Jordi no se si realment ets d’ ERC o ets un submarí del PSOE que vol enverinar les relacions ERC i CiU , i es que desprens un resentiment , odi i bilis barrejades amb manipulacions de la veritat xato que fa fredad i això es mes propi dels veïns (neighbours) desde 1714.

 8. Ressalat diu:

  Felicitats de nou, has demostrat saber encaixar el revés amb dignitat i serenitat, expressant el desacord pel pacte que han signat (només faltaria), però reconeixent a aquells que han sabut mantenir les formes. Resulta que tu, que eres la prepotent, malgrat el desencís que segur que et provoca la situació, has sabut mantenir unes formes. Per contra, “el bon noi” no n’ha sabut, o no n’ha volgut.

 9. cansat diu:

  Per què no us torneu allegir l’escrit de la Sra. Candini, si us plau?

 10. Ahh i ni fa falta dir (ho dic per alguns típics comentaris) que l’ inmensa majoria de la gent de CiU (militants , simpatitzants o votants) ni som rics , ni tenim hotels , ni grans comptes correns , la majoria ens llevem a les 5 , 6 o 7 del matí per anar a treballar , cobrem una nómina , paguem l’ aigua , la llum , el gas , els imposstos municipals , l’ hipoteca , etc……Hisenda ens torna 4 cuartos i si podem entre la paga doble de juny i 4 duros estalviats i si no s’ens ha espatllat el cotxe ,la nevera i la rentadora aspirem a fer 7 o 10 dies de vacances per desconectar i tornar a la feina al cap de 15 dies.

  Els que van amb mala baba i diuen CiU regionalista , espanyolista , mes dreta que mai , etc , no inmutaran ni doblegaran al votants de CiU amb una trajectoria brillant i capdal per Catalunya en els ultims 30 anys. Si un ho diu i es del PSC-PSOE que repassi la seva pólitica en vers Catalunya aquest 30 anys i si es d’ ERC que pensin com esta la cosa ara a ERC i els 2 ultims Presidents de la Generalitat que han possat i al grau de submissió al que l’ han sotmes. Tinc molta familia d’ ERC i fins i tot ells estan amb ERC en uns moments que ells consideren negres per la formació per la seva actual orientazió , valoren la feina feta pèr CiU en l’ historia contemporanea de Catalunya. Que CiU molesti a algú que la voldria veure desapareguda és problema d’ ells i seguiran anys i anys fent-se mala sang.

  Salutacions i Visca Catalunya , un cop més felicitats als guanyadors , la Sra. Montse Candini i CiU i una salutació a la gent dialogant d’ ERC Calella.

 11. Ahh i ni fa falta dir (ho dic per alguns típics comentaris) que l’ inmensa majoria de la gent de CiU (militants , simpatitzants o votants) ni som rics , ni tenim hotels , ni grans comptes correns , la majoria ens llevem a les 5 , 6 o 7 del matí per anar a treballar , cobrem una nómina , paguem l’ aigua , la llum , el gas , els imposstos municipals , l’ hipoteca , etc……Hisenda ens torna 4 cuartos i si podem entre la paga doble de juny i 4 duros estalviats i si no s’ens ha espatllat el cotxe ,la nevera i la rentadora aspirem a fer 7 o 10 dies de vacances per desconectar i tornar a la feina al cap de 15 dies.

  Els que van amb mala baba i diuen CiU regionalista , espanyolista , mes dreta que mai , etc , no inmutaran ni doblegaran al votants de CiU amb una trajectoria brillant i capdal per Catalunya en els ultims 30 anys. Si un ho diu i es del PSC-PSOE que repassi la seva pólitica en vers Catalunya aquest 30 anys i si es d’ ERC que pensin com esta la cosa ara a ERC i els 2 ultims Presidents de la Generalitat que han possat i al grau de submissió al que l’ han sotmes. Tinc molta familia d’ ERC i fins i tot ells estan amb ERC en uns moments que ells consideren negres per la formació per la seva actual orientazió , valoren la feina feta pèr CiU en l’ historia contemporanea de Catalunya. Que CiU molesti a algú que la voldria veure desapareguda és problema d’ ells i seguiran anys i anys fent-se mala sang.

  Salutacions i Visca Catalunya , un cop més felicitats als guanyadors , la Sra. Montse Candini i CiU i una salutació a la gent dialogant d’ ERC Calella.

 12. ERC ha fet acords de Govern amb el PP al igual que CiU com aqui s’ ha dit i exemplificat. Malgrat tot posare un exemple perquè s’ entenguin de vegades algunes coses que ens possem les mans al cap i perquè no poden ser?. Imaginem una població que ERC es la força mès votada i obté 8 regidors , el PSC-PSOE segona amb 8 i el PP 1 regidor. Si fessin un Govern ERC i PP amb l’ Alcalde d’ ERC i quasi totes les regidories evidenment d’ ERC i pèr exemple el regidor del PP portès la regidoria d’ esports ………..tant greu serià aixó? jo crec que no i que ERC seria el Alcalde , la imatge del poble , la majoria de les regidories i desplegaria la seva politica municipal i nacional al poble. El mateix es pot dir de CiU , si li falta 1 regidor per fer la majoria de govern , esta clar que si arriva a un acord amb un partit (que no sigui d’ extrema dreta o esquerra esta clar) , portara el seu programa andavant sempre que controli l’ Alcaldia , la Cultura , Joventut i altres regidories. El que ja no emb sembla tant be i no ho dic per ara Calella son casos com que 2 d’ ERC s’ associen amb 7 del PSC-PSOE i deixin fora a 8 de CiU o el que passa a la Generalitat.
  Es l’ opinió d’ una persona que durant molts anys si hagues pogut votar amb 2 paperetes , sempre ho hagues fet per CiU i ERC. Ara fa temps emb sento dolgut amb ERC , sóc de CDC , l’ actual pólitica d’ ERC en va fer decidir , però com tanta gent de CiU no odiem a ERC , ¿com odiariem a una formació catalanista amb més de 80 anys d’ historia ?……que ens va portar a dies de gloria amb els Presidents Francesc Macià i LLuís Companys com anys més tard (i dins d’ una monarquia) ens va portar el President Jordi Pujol de CDC. Tant de bo errivi el canvi dessitjat a ERC i demanó perdo ja que no es una questió meva ja que no sóc militant ni votatnt , peró si m’ atreveixo a dir és coma català. A mi el que faci ho digui el PSC-PSOE , el PP , ICV , C’s , etc , m’ importa relativament perquè ja els conéc i mai els vaig votar , he votat ni votaré , peró encanvi el que diu o fa ERC ja emb preocupa e importa molt més.

 13. Aquesta opinió és totalment personal i no la vinculo a cap militància ni simpatia personal , repeteixo totalment personal i sense parlar amb nóm de ningú només del meu propi.

  Vaig votar CiU , malgrat tot ,tant de bo com a mal menor ERC hagues tret 5 i el PSC-PSOE 4 i al menys l’ Alcalde seria d’ ERC , i no ho dic per no considerar més o menys capaç al Sr. Juhé que al Sr. Puig o viceversa , és una questió personal com a nacionalista que rés te a veure amb aquestes 2 persones i no se en el fons quin dels 2 es més catalanista però al partit que pertanyen un i l’ altre de sortida marca i molt.

  Encara que no estíc conforme (respecto però no conforme) amb el nou govern municipal que exclou per primera vegada a Calella a la força guanyadorà amb diferéncia i que amés el programa de CiU és compatible a Calella tant amb el del PSC-PSOE com sobretot amb el d’ ERC , com a miním valoro l’ etica d’ en Jaume Puig i ERC per parlar i mantindre conversses amb la Sra. Montse Candini i CiU com a força guanyadorà.
  Ara ja no entrare amb si CiU i ERC han de fer sempre govern , si ERC ha de respectar els llocs on CiU ha guanyàt , si a la Generalitat CiU com a força guanyadorà ERC l’ ha d’ aillar del govern , etc. No és el moment , però més enllà de que si en Mas , de que si en Duran , si en Felip Puig , el Carod , el Puigcercós , l’ Huguet , el Benach , el Carretro , el Portabella , etc. i a Calella de que si la Sra. Montse Candini o el Sr. Jaume Puig , darrerà de tots aquest pólitics i dirigents que a les persones uns ens cauran millor o pitjor i que les seves decissións ens poden semblar més o menys encertades , el cert es que darrera CiU hi ha un electorat que s’ ha mogut historicament en les elecions al Parlament de Catalunya entre 1.000.000 i 1.300.000 votants i una ERC que al 2003 va superar els 400.000 vots , que a Calella els resultats de les ultimes eleccions municipals la suma de CiU i ERC representa el 58′ 31% dels vots i que si tenim en compte que sobre un 5% dels vots van ser blancs o nuls , vol dir que més del 60% dels calellencs que van ananar a votar van escollir l’ opció CiU o ERC , que som una gent que malgrat algunes diferencies (si no ni haguesin ja estariem federats) tots tenim una il.lussió comuna envers la major llibertat pólitica i economica del nostre país: Catalunya. Tambè es cert que entre el sector mès sobiranista i socialdemòcrata d’ CDC i ERC créc que no hi ha practicament cap diferència i tots dos tindriem que treballar per conquerir dins de diferents espais nous votants , militants i fidels a la nostra idea global de nació. Tant si un governa com si l’ altre no , com si governem plegats a l’ administració que sigui ja sigui tots 2 o amb 1 o 2 partits més , l’ important es que cap dels dos CiU i ERC perdem mai del tot la presència i reivindicacions i treball de l’ altre ,per aprofitar més l’ avenç nacional.

 14. John diu:

  Hi, there!..
  32a9318d586951578b06ff068bf59d21

 15. 路金波是西安人,他说西安是首诗歌,有着英雄的激昂和悲恸。他虽然现居上海,但是母亲还在老家,所以他不会把自己的西安二手房出售,当然,那里也有他童年的记忆。一个人的记忆,才是他真正的财富,所以即使母亲不再,他也不会有西安二手房出售的念头。世界变化的太快,一切总是崩塌的太过厉害,财富,金钱,侵占了上千年的文化,西安二手房出售市场的诞生,就是最好的例证。

 16. 文化古城西安二手房可谓最具收藏价值,不仅房价比新房要低很多,而且浓郁的古色古香的韵味,特别适合文人雅士。近年来,西安二手房性价比相对于租房和买新房要高得多,优势也愈来愈明显,所以很多年轻人都乐意购买西安二手房用做婚房。

 17. a minim tens mes educacio que l¨equip d`ESQUERRA REPUBLICANA, aixi ho

 18. guanyat no podeu gobernar“faig com molta gent gran i aixo que nomes en tinc 37^^.nomes dir-te que endavant ,penso que com

 19. 文化古城西安二手房可谓最具收藏价值,不仅房价比新房要低很多,而且浓郁的古色古香的韵味,特别适合文人雅士。近年来,西安二手房性价比相对于租房和买新房要高得多,优势也愈来愈明显,所以很多年轻人都乐意购买西安二手房用做婚房。

Els comentaris estan tancats.