MONTILLA I LA DIVISIÓ LINGÜÍSTICA

És en els moments de crisi quan podem conèixer el veritable tremp de les persones. L’autèntic pòsit de les nostres conviccions, de les nostres creences, aflora en les circumstàncies difícils.

Les properes eleccions al Parlament de Catalunya han esdevingut determinants pel futur del model de societat catalana. El candidat Montilla veient que les enquestes confirmen a Convergència i Unió com la principal força política del nostre país intenta maniobrar a la desesperada.

A cada fet, a cada paraula, que posa damunt de l’ escena política, sense ell voler-ho, és va despullant del maquillatge catalanista amb el que volia aparèixer a començaments de la precampanya.

La prova del nou és la seva utilització electoral del tema lingüístic. De manera mesquina, per escapolir-se d’un hipotètic debat televisiu perdut per endavant, dinamita la proposició del president Pujol:”un sol país, un sol poble”, que al llarg de 26 anys ha estat fet seu per la gran majoria del poble català. Montilla, si no pot guanyar, prefereix llençar al foc la convivència i cercar la divisió i enfrontament entre comunitats lingüístiques. És aquí on trobarem la veritable essència d’aquest candidat.

Montilla no aspira a ser president de la Generalitat i encara menys a liderar el conjunt de la societat catalana. La seva única pretensió és ser l’encarregat dels interessos del PSOE a Catalunya; i la millor manera de fer-ho és col·locant-se al capdamunt de la nostra administració. Si això no pot ser, atiar conflictes, com ja està fent.

Aprovat l’Estatut, el govern central comença a desdir-se de les seves promeses de finançament de les infrastructures catalanes; imprescindibles pel nostre progrés econòmic i social. Mentre la societat civil catalana ho denúncia ,mitjançant la Cambra de Comerç de Barcelona, en Montilla ho accepta i pretén fer-nos empassar la píndola.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: MONTILLA I LA DIVISIÓ LINGÜÍSTICA

  1. garmir diu:

    Hola:
    Si us plau com comparar Aznar que va permetre que CIU estigués mès anys al poder i va pactar amb Pujol amb una persona tan buida com Montilla que ha suposat la mort del Psc com a partit, el debat Mas-Montilla nomès tindría un guanyador Artur Mas peró es que la vergonya es que presentin un candidat com Montilla , aixó demostra la subordinació del PSC al PSOE.

Els comentaris estan tancats.