UN GRAN REPTE I RESPONSABILITAT

 

Ahir 14 de gener, el Secretari General de CDC, Artur Mas, em va proposar per encapçalar la llista de Barcelona al Senat. Ho accepto amb una enorme il.lusió i respecte per la confiança dipositada.

 L’Artur Mas, sap que li vaig dir que els nous reptes que em pogués aportar el futur polític, els acceptaria sempre i quan no hagués de renunciar a la meva responsabilitat com a Cap de Llista de Calella. La dinàmica del Senat, un cop elegida, em permet perfectament assumir ambdues responsabilitats com a Senadora i com a Regidora de Calella.  

Si finalment soc Senadora , em poso a la disposició del Govern Municipal de Calella , així com de tots els calellencs per defensar tots els projectes importants i que sens dubte , l’oportunitat de poder-los defensar i empenya ben a prop del lloc a on es decideix la priorització de les inversions , ens ajudarà molt i molt com a Ciutat.  

En els propers dies ja aniré ampliant aspectes de la Campanya.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: UN GRAN REPTE I RESPONSABILITAT

  1. El mateix que dic en el post anterior , però ara ja un cop llegit “El Punt Diari” i sobretot l’ actual post (que es on toca), els calellencs que estimem Calella i Catalunya , quedem més tranquils de que podrem seguir contant amb la Montse desde l’ Ajuntament per la nostra Calella i joiosos per la seva candidatura a Senadora per orgull de tots els calellencs.

    Una vegada més felicitacions i enhorabona

  2. Et veig de presidenta de la generalitat d’aqui uns anys. Felicitats.

    David

    elracodemataro.blogspot.com

  3. Ja era hora que algú digués la veritat. Totalment d’acord. L’oposició destructiva i, sobretot, de desgast cap a la figura de Josep Basart, els atacs durant la campanya a la regidoria de Serveis Socials (des de quan estan tan interessats per Serveis Socials CIU , des que hi ha al davant una persona ultracompetent com la Pilar Rocafort, potser?), i l’atac en general a ERC i gens al PSC que també formava part de l’equip de govern…tot plegat farà que la senyora Candini i el seu equip reculli només això: el que ha sembrat.

  4. Felicitats Candini. De veritat confio que no ens deixis. Si ho fessis em sentiria traicionat, però el més greu seria la mediocritat que ens deixaries a l’Ajuntament de Calella, i francament la nostra ciutat necessita persones del teu nivell.

Els comentaris estan tancats.