SOBRE TÒPICS DE TURISME

 

  

En aquests darrers anys s’ha culpabilitzat al sector econòmic del Turisme ( agències, hotels, etc) de voler treure rendibilitat econòmica al preu que fos i de no dubtar de promoure el “turisme de borratxera”  com tal els resultats financers fossin enormement positius.

Evidentment com a tot sector hi ha de tot, però tinc la impressió que aquesta valoració ha anat calant tant que resulta difícil donar el tomb a aquesta imatge de l’empresari turístic.

De les meves coneixences personals, puc afirmar, que hi ha un gran esforç per part del sector, en millorar, innovar i cercar nous mercats que permetin una major qualitat en tots els sentits .

Vaig ser convidada a assistir a la Festa de Comiat que l’Hotel Volga dispensava als 300 anglesos que havien passat les Festes de Nadal a casa nostra. D’aquest acte hi ha dos aspectes que vull ressaltar especialment :

Primer, la gran professionalitat del Sebastià Hernàndez, en la seva qualitat de Director de l’Hotel , doncs permanentment cerca fórmules de millora del seu establiment alhora que persegueix tossudament unes garanties de qualitat que els clients de diferents nacionalitats poden gaudir any rera any. Molt sensible i càlid el gest de cedir tot el protagonisme als diferents professionals des de cuiners/es fins cambrers/es que en aquest acte varen rebre l’agraïment de tots els clients amb un fort aplaudiment.

Segon, una imatge entranyable dels turistes que s’hospedaven aquests dies en aquests establiments, doncs evidentment lluny de fer cridòria , eren unes persones que gaudien d’un espai, un territori i unes instal.lacions des del màxim respecte al lloc que els acull.

Soc conscient que això que dic, en part, és una evidència que comparteix molta gent, però sovint algunes resposnables polítics posen més accent en l'anècdota de la "disbauxa etílica" que amb el fet (amb números a la ma) de la normalitat cívica que comporta el fet turístic a casa nostra. 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: SOBRE TÒPICS DE TURISME

 1. Moltes felicitats Montse per haver estat escollida per CDC com ha candidata a Senadora núm. 1 per la província de Barcelona en les llistes de CiU.

  Si les pre-campanyes i campanyes electorals al Parlament de Catalunya-2006 i les Municipals-2007 molts les vam viure amb intensitat i sentiment degut a la seva clau Nacional les primeres i la clau local i propera les segones , aquestes Generals-2008 , és presentaven a nivell de Calella com importantissimes , però és clar que menys properes , però amb la teva designació a candidata a Senadora tornarem a viure una campanya intensa i emotiva.

  El 1 de novembre de 2006 al vespre , vam brindar per la victòria de CiU a Calella i a Catalunya , malgrat desprès la Esquerra (abans ERC) del Carod/Puigcercós/Vendrell and friends van fer President de la Generalitat al perdedor Montilla.
  El 27 de maig de 2007 al vespre vam brindar i et vam aplaudir llargament per la teva victòria i la victòria de CiU a Calella , malgrat la Esquerra de Calella (abans ERC de Calella) va fer Alcalde a un altre perdedor d’ eleccions que ara entre altres coses ens ha portat a l’ embolic de la senyera.

  El 9 de març de 2008 brindarem i celebrarem que Montserrat Candini és la primera Senadora/r de l’ historia de Calella , per orgull de tots els calellencs (pels de “tota la vida” com diuen alguns del Govern Municipal i pels no nascuts aquí que defensem a mort Calella i Catalunya).

  Una vegada més enhorabona i moltes felicitats.

  Visca Calella , Visca Catalunya i Visca la nostra candidata al Senat.

 2. Dic el mateix , però el CARRASCLET61 correcte (enllaç) es aquest.

 3. Excursions i viatges per a persones amb mobilitat reduïda. … Monte Do Gozo (darrera parada del Camí de Santiago) i dinem a Urdilde un peix boníssim al Restaurant O’Cruceiro

Els comentaris estan tancats.