NOVA ADREÇA

Degut als problemes que ultimament està patint el meu bloc, hem canviat de direcció, el podeu trobar aquí: http://montserratcandini.blogspot.com/

Disculpeu les molèsties.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: NOVA ADREÇA

 1. Dons crec que ara amb la candidatura al Senat de la Montserrat Candini , els calellencs estem vivint uns moments històrics , que segur seran encara més valorats quan es mirin en la distancia del temps. Molts per orgull podrem dir “si jo hi era , ho vaig viure i vaig posar el meu granet de sorra”.

  La Montserrat Candini si és escollida Senadora el proper diumenge dia 9 de març , serà una magnifica Senadora per Catalunya , per Calella i per tots els calellencs , tant pels que voten CiU , com ERC , com PSC-PSOE , PP…..i pels que no votaran aquesta vegada o els que no voten fa anys o mai , i la celebració , felicitat i joia , tindria que ser per tots els calellencs o al menys per l’ immensa majoria.

  Ara la resta de la feina la tenim que fer nosaltres , anant a votar a CiU al Congrés i a la Montserrat Candini al Senat , i tant com ha dit ella i en Pere Macias que funcioni el boca a orella , intentar convèncer a amics , familiars companys de treball , etc , que estiguin desencantats , animar-los a votar , convencels de que vagin a votar i que votin nacionalista i si pot ser clar a CiU (i més donades les actuals circumstancies) , fins i tot aconseguit , que gent que votarà ERC voti al Senat CiU ja sigui per la condició de ser CiU l’ únic referent nacionalista al Senat per BCN , com apel•lant a la condició de la Montse de calellenca i maresmenca. Hi ha molta gent a poblacions de l’ Alt Maresme que encara no saben que per BCN la Senadora núm. 1 de CiU és la Montserrat Candini de Calella i que tampoc saben que a la candidatura de la “Entesa” no hi ha representant d’ ERC , pel que es bo fer-lis saber. En ZP ja ha guanyat de 4 o 5 punts , amb més motiu interessa que CiU , PNV , EA , BNG , …etc , condicionin una part de la política de ZP i el PSOE en vers Catalunya i les Nacionalitats /Nacions Històriques.

  Reflexionem tots plegats…..cada vot nacionalista perdut , és un motiu de felicitat pels que ens volen veure diluïts o directament morts desde el 1714.

  VISCA CATALUNYA , Sort Montserrat Candini.

 2. Hi ha moments o situacions molt personals de cadascun més enllà de l’ àmbit familiar o personal que resulten inoblidables o et transmeten a un sentit de que allà és va viure o que , tu vas viure , o que estàs vivint un moment històric dins de la teva vida i dels teus valors o aficions. Per exemple , quan jo passo amb el cotxe per davant de la Plaça de “Toros” Monumental de Barcelona , no puc deixar de pensar que un dia de 1965 quan jo tenia només 4 anys allà van actuar els Beatles , en la seva única actuació a Catalunya i juntament amb la de Madrid una de les 2 úniques actuacions que van fer a Iberia , i penso que pagaria diners per que per uns instants aquell dia en el que jo tenia 4 anys tindren 24 i estar allà present , i esta clar……. desprès tornar als 4 anys .
  També com aquell 20 de juliol de 1969 amb 8 anys recent fets , en el que no vaig anar a dormir (ja a la llum del dia), fins que el Neil Armstrong va trepitjar la lluna , o com aquell dia de març del 1974 amb els meus 12 anys , en el que el llavors meu ídol futbolístic Johan Cruyff en va donar la ma. Aquella manifestació de la Diada del 1977 amb el milió de catalans demanat l’ Estatut o la rebuda del President Tarradellas a l’ octubre d’ aquell any , en la que jo estava en les dues juntament amb el meu pare allà amb el cor bategant i la pell de gallina. Votar Si a l’ Estatut d’ Autonomia de Catalunya del 1979 (primera vegada que jo podia votar) , votar al 1980 a CiU en les primeres eleccions al Parlament de Catalunya (vot decidit poques setmanes abans) amb l’ inoblidable i per molts inesperada victòria de CiU i Jordi Pujol , veure la primera emissió de TV-3 allà al 1983 , aquell concert de Queen al Miniestadi del Barça aquell 1 d’ agost del 1986. Aquella Champions de Wembley-1992 guanyada pel Barça i signant-me pocs dies desprès els seus autògrafs l’ Albert Ferrer i en Julio Salinas……, la signatura i dedicatòria del llibre de memòries del President Pujol i xerrar una miqueta amb ell i donar-li la ma , etc , etc. Son moments o situacions que mai oblidaré , per be que son diverses i fins i tot algunes us poden semblar “tronades” i cadascun de nosaltres te aquests “seus moments històrics” .

 3. votarà ERC voti al Senat CiU ja sigui per la condició de ser CiU l’ únic referent nacionalista al Senat per BCN , com apel•lant a la condició de la Montse de calellenca i maresmenca. Hi ha molta gent a poblacions

  sohbet
  sohbet odalari
  chat

 4. felicitats, espero que tot et vagi molt be. Una abraçada molt forta,

  Rosa-M. Pujol

Els comentaris estan tancats.