AVUI S’HA SIGNAT EL PACTE

El que tots sabíem avui s’ha concretat. PSC-PSOE i ERC han firmat el pacte de govern per la legislatura que ara comença. Pacte lícit, pacte legítim, però pacte també èticament qüestionable.

Agrair el tracte institucional i de respecte que ens ha dispensat ERC en el procés de les negociacions que si estic convençuda que pràcticament estava tancat , tanmateix s’agraeix enormement els gestos de respecte i cortesia fets per aquest Partit polític , res a veure amb el menyspreu que ens ha dispensat el PSC i molt especialment el seu Cap de llista Josep M. Juhé. Molt malament comença com Alcalde quan dona l’esquena des de la forma i el fons més elemental d’educació i cortesia negant-se a parlar amb CIU , la força més votada en aquestes eleccions. Temps al temps i es veurà quí és quí en aquest mapa polític de la Calella que comença avui.

L’equip que he tingut l’honor d’encapçalar, hem treballat durament durant els darrers 10 mesos, en que varem tancar els primers llocs de la llista.

Ara, aquest equip, més cohesionat encara més davant l’adversitat, ens disposem a reiniciar un treball diferent del que havíem planejat. Havíem estudiat per enginyers i ara ens tocarà fer d’arquitectes. I estic segur que ho farem bé.

Deixarem com és lògic i de cortesia els primers 100 dies de gràcia. Ens servirà també per fer alguns dies de vacances, crec sincerament que merescudes.

I passada la festa major, seguirem treballant com hem fet fins ara, per intentar que Calella no perdi més oportunitats, que no siguem el vagó de cua a l’Alt Maresme, que la nostra ciutat sigui una ciutat on treballar-hi, on els nostres fills si puguin guanyar la vida i amb la resta d’elements que configuren una bona qualitat de vida per una ciutat. Equipaments esportius, culturals, solidaritat, salut, i un llarg etc.

Continuarem treballant amb la vista posada en aquests objectius. Farem, com sempre, una oposició constructiva, però tenaç , perseverant, amb fermesa, amb convicció. Tenim una autoritat moral especial per fer-ho: som de llarg la llista més votada, i per tant, amb un programa refrendat i acceptat per la majoria dels nostres conciutadans.

En aquesta lluita per millorar la ciutat i la qualitat de vida de la seva gent ens hi seguireu trobant. Estem benvolguts ciutadans de Calella a la vostra disposició més que mai.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: AVUI S’HA SIGNAT EL PACTE

  1. Ressalat diu:

    La festa major petita!!! Per si no ho saps el 16 de Juny, Sant Quirze i Santa Julita.

Els comentaris estan tancats.