DEMÀ , TOTS A LA MANIFESTACIÓ,

 

La manifestació de demà és molt important . No és únicament el Dret a decidir com a Nació que som , en relació al nostre futur, que vol dir que es respecti les nostres competències i no com el que està passant darrerament, on l’aplicació de mesures legislatives des de l’Estat, amb el recurs de “caracter basico” fa que neutralitzin i anul.lin  tota la nostra capacitat d’acció,de decidir el model de País que volem.  

El nivell de maltractament i menyspreu que viu Catalunya ens ha de fer  actuar , gairebé per dignitat. La manca de voluntat de publicar sistemàticament les balances fiscals, els dèficits escandalosos d’inversió pel que fa a infrastructures i el darrer episodi , força lamentable, que és l’actitud fatxenda de la Ministra Alvarez , amb una supèrbia escandalosa i menysteniment i manca de respecte és total, tot això i més fa, que hàgim d’actuar i de fer-nos sentir la nostra veu.   

Si demà la manifestació no és molt massiva, no és contundent, el que demostrarem és que som un poble feble i desorientat i a més a més ja no ens respectarà ningú.  

Demà , tots a la Manifestació, no hi faltis.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: DEMÀ , TOTS A LA MANIFESTACIÓ,

 1. Marc Arza diu:

  50 raons per anar a la manifestació de l’1D.

  http://catalunyafastforward.blogspot.com/2007/11/50-raons-per-anar-la-manifestaci-de-l1d.html

  Aquest dissabte 1 de desembre a les 17:00 tots a Plaça Catalunya!

  Fins aviat,
  Marc Arza
  http://www.catalunyafastforward.blogspot.com

 2. Tots a la Plaça Catalunya !!!

 3. mbt shoes diu:

  草 你吗 站长

 4. Hipad diu:

  http://www.efox-shop.com
  Ich habe Ihren Artikel gelesen und es toll, thanks for sharing.

 5. huiying66 diu:

  They would never call me because of my accent.” To play devil’s advocate on the tiffany jewellerytopic, Bernal asked, “Do we expect films to be democratic? In a way, that gives a moral stature to films that they shouldn’t have. Films should betiffany necklacescompletely free. If you finance a film in Mexico, no one’s going to tell you ‘we’re not going ethnic.Cheap Tiffany

Els comentaris estan tancats.