EL PSC I LA COMISSIÓ DE LA DIGNITAT

El PSC-PSOE ha votat en contra aquesta nit passada la Moció que havia presentat CIU,ERC i IU-ICV que recollia la proposta de la Comissió de la Dignitat la qual reclama que es torni de manera efectiva i abans de que finalitzi aquest any 2007 , els documents de l’Arxiu de Salamanca que encara estan pendents de devolució a persones físiques, associacions, sindicats i partits polítics de Catalunya.

 La incohèrencia del PSC és total , doncs van donar recolzament en una Moció similar al Parlament de Catalunya el passat 29 de març . La paraula “Dignitat” en aquest moments i ateses les circumstàncies aquest mot cau com una llosa damunt dels que estan fer aquest doble paper. 

El doble llenguatge encara és més evident quan s’està intentant negociar i posteriorment aprovació d’una Llei de Memòria Històrica quan una llei aprovada fa dos anys i mig per recuperar la memòria de persones físiques, associacions, sindicats i partits no es compleix . 

Fa molt anys Dagoll Dagom va fer una obra de teatre excel.lent titulada “El Mikado” hi havia un personatge interpretat per Ferran Rañé , on en funció de les circumstàncies feia el paper de governador, o de recaptador d’impostos, o de ciutadà.  Ahir Manuela de Madre va fer una Roda de Premsa on “reclamava” al ministre el retorn dels papers i a la tarda els diputats del PSC varen votar en contra.  

Tornar a recuperar en l’actualitat a un espectacle teatral com aquest ,  de ben segur que trobaríem similituds de la política actual molt i molt interessants.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: EL PSC I LA COMISSIÓ DE LA DIGNITAT

  1. Estaria bé que ha Calella els dirigents del “psc-PSOE” diguesin quelcom , només per curiositat , encarà que potser seria millor preguntar-lis si vostè anés amunt i amunt en la seva carrera política i arribés a Diputat al Congresó de los Diputados pel PSC-PSOE que hagués votat? ….., bé deixem.ho i no els fiquem en “compromissós” per que tindrien que votar NO a la Moció de CiU , ERC i ICV.

    SALUTACIONS i VISCA CATALUNYA.

  2. Ara la Manuela resulta que diu digo però els seus col.leges a Madrid com sempre a les ordres del PSOE diuen diego , bé és tot un “joc ‘ equilibris” per anar vivint , sort que el Montilla va dir que no estaba lligat fins i tot ni pel PSOE pel que tinc que entendre que alló de “Catalunya no tiene derechos historicos” ho va dir de tot cor.

  3. Està clar que no anem bé. Tot i que semblem un país anestessiat, és tot el contrari. Compte!.

    (*) L’enllaç porta a un post del blog d’un servidor, referent a aquestes qüestions. Benvinguda, benvinguts.

  4. Perdoneu , potser NO TOCA , però per fi i esbrinat una mica aixó del bloc per fer enllaços , etc . Bé es l’ inici de l’ inici , el bloc de CARRASCLET61 per ara deu ser el pitjor del món ,però ja rutlla , per si algu emb clica mai. Un cop més felicitats a la Montserrat Candini per aquest magnific bloc.

    SALUTACIONS i VISCA CATALUNYA

Els comentaris estan tancats.