ANEM PER FEINA

Recentment m’he incorporat al “Consell Executiu” o dit col.loquialment com a G-10, de l’Agència Turística de Calella format per empresaris i ajuntament, a petició directa de l’Alcalde, prèvia sol.licitud dels empresaris . Bé la petició que va fer el Sr. Juhé va ser una trucada al Sr. Vila i a mi mateixa com a membres de l’oposició i que nosaltres mateixos ens poséssim d’acord per decidir quí s’integrava en aquest Consell de treball més específic.

Vaig fer això i val a dir que el Josep M. Vila em va dir que evidentment havíem de ser nosaltres com a grup majoritari i no es podia tractar de la mateixa manera a un grup de 7 regidors , respecte a un grup d’1 regidor. Tanmateix em vaig comprometre tenir informat al Sr. Vila de totes les qüestions que sorgeixin i transmetre el seu parer. Vosaltres mateixos valorareu l’estil de tracte envers a la força política majoritària per part del Sr. Alcalde.

He volgut explicar això amb detall , per contextualitzar totes aquestes qüestions de gestos i llenguatges polítics, als quals estem molt abocats a nivell de Catalunya darrerament, però que Calella no s’escapa i intueixo que anirem a més. Gestos i llenguatges que estan plens d’hipocresia política, però aquest aspecte el deixo per un proper bloc.

Titulo aquest bloc amb un “Anem per feina “ per definir una mica l’esperit i la voluntat que tenim des de CIU i personalment jo, malgrat que el PSC i ERC ens hagin situat a la banqueta dels castigats . Anem , assistim i assistirem en aquest grup de treball amb la màxima voluntat de treball, esforç i compromís per tal de que Calella sigui un referent de turisme de qualitat i en general un bon dinamisme econòmic dels altres sectors que l’acompanyen. Hi treballarem. Anirem per feina .[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

ANEM PER FEINA

Recentment m’he incorporat al “Consell Executiu” o dit col·loquialment com a G-10, de l’Agència Turística de Calella format per empresaris i ajuntament, a petició directa de l’Alcalde, prèvia sol·licitud dels empresaris . Bé la petició que va fer el Sr. Juhé va ser una trucada al Sr. Vila i a mi mateixa com a membres de l’oposició i que nosaltres mateixos ens poséssim d’acord per decidir qui s’integrava en aquest Consell de treball més específic.

Vaig fer això i val a dir que el Josep M. Vila em va comentar que evidentment havíem de ser nosaltres com a grup majoritari i no es podia tractar de la mateixa manera a un grup de 7 regidors , respecte a un grup d’1 regidor. Tanmateix em vaig comprometre tenir informat al Sr. Vila de totes les qüestions que sorgeixin i transmetre el seu parer. Vosaltres mateixos valorareu l’estil de tracte envers a la força política majoritària  per part del Sr. Alcalde.

He volgut explicar això amb detall , per contextualitzar totes aquestes qüestions de gestos i llenguatges polítics, als quals estem molt abocats a nivell de Catalunya darrerament, però que Calella no s’escapa i intueixo que anirem a més. Gestos i llenguatges que estan plens d’hipocresia política, però aquest aspecte el deixo per un proper bloc.

Titulo aquest bloc amb un  “Anem per feina “ per definir  una mica l’esperit i la voluntat que tenim des de CIU  i personalment jo, malgrat que el PSC i ERC ens hagin situat a la banqueta dels castigats  . Anem , assistim i assistirem en aquest grup de treball amb la màxima voluntat de treball, esforç i compromís per tal de que Calella sigui un referent de turisme de qualitat i en general un bon dinamisme econòmic dels altres sectors que l’acompanyen. Hi treballarem. Anirem per feina .

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: ANEM PER FEINA

 1. Els gestos diguem que de menysteniment e hipocresia envers a CiU què es la força guanyadora a Calella amb 7 Regidors , 2.420 vots i el 38’38% dels vots (més d’ un 40% dels vots emessos entre les 4 formacions que és presentaven si descontem el vot blanc i nul), no créc que siguin cosa bona per un Alcalde amb 5 Regidors del seu partit o tripartit PSC-PSOE-PM (per cert m’ agradaria coneixer algún del PM més que rés per curiositat).
  Potser li molesta que li recordesin desde CiU que no s’ enterava ni demanava les subvencions e inversions de Costa Barcelona-Maresme (una vadada més de les moltes que és produiran aquest 4 anys).
  Potser no li agrada sentir com no van demanar ni fer rés al PSC-PSOE al Parlament de Catalunya dels seus amics Monti , Geli i Nadal , que ha principis del passat juliol , van votar en contra de 3 esmenes de CiU per obtenir 650.000 € per Calella (renovació clavagueram , millora voreres y 30.000 € més pèr l’ estudi de remodelació de la Sala Mozart).
  Si és pér aquest motius el seu comportament , estarà així aquest 4 anys (si els acaba) per que la política de CiU i la Sra. Candini , queda demostrat una vegada més , és la feina per Calella encara que sigui desde l’ opossició (els que altres desde el Govern no fan).
  Si vol menystenir als 7 Regidors de CiU hem sembla molt malament , però algú dirà (encara que no hi estíc d’ acord) que son “gajés del ofício” , ara bé que menystingui a 2.420 ciutadans de Calella que van triar una obció guanyadorà i que entre ells hi ha gent de la tercera edat , malalta , amb discapacits físiques , joves desenganyats de tot , etc , que van anar a votar amb il.lussió però fent un esforç , hem sembla molt més greu i una burla a la democràcia i la ciutadania.
  Tambè no estaria de més que és preocupés o demanès responsabilitats als regidors pertinets del seu Govern , en vers el desgavell a les obres i carrers tallats a l’ estiu , el tràfic de drogues pels carrers a la vista de tothom , etc , etc.
  Un bon amíc d’ ERC de Calella (militant de base) hem comentava la vergonyà que sent pèr com han anat les coses a Calella aquest ultims 2 mesos i tot dirigit pèr un Alcalde que ell no va triar , però que és Alcalde amb el seu vot.

 2. Em sembla una incorporació molt bona per donar força a la feina feta pel Enric Hernandez enfron de la ATC.

  Sempre he cregut que, amb respecte al reste de persones que formen el Consell Executiu , L’Enric i la Montse poden formar una parella de treball molt profitosa per Calella.

  KIM,
  http://www.servifans.com

 3. XIRINACHS
  Acavo d arrivar de la feina …. mirat el Teletx de TV-3 …..i allà i llegit la mort d’ en Xirinachs , al bosc d’ Ogassa , que va deixar un tetx de comiat que acabo de llegir a Vilaweb…..etc ,. Desprès i entrat en aquest Bloc com cada dia …..i vist el comentari de FART D’ ESPANYA , Gràcies FART D’ ESPANYA pèr recordar en Lluis Maria , …ara estíc molt cansat de moltés hores de feina , però encarà mès que cansat estíc molt trist i avui anire a dormir pensat amb en Xirinachs….i pefereixó no comentar res més d’ un home actiu 100% pel seu país , molts cops desde quasi la solitut , però tambè desenganyat i ara (jo no ho sabia) malalt , i un simbol Nacional.
  Vaig tindre la gran sort de xerrar amb ell una estona ja deu fer 7 o 8 anys quan anava donat voltes per la Plaça Sant Jaume , reivindicant drets nacionals i concienciaciò de creure amb nosaltres mateixos.
  Sugereixo que el proper 11 de Setembre si és creu oportú , la nostra formació tingui un record pel Xirinachs i pel 30 º Aniversari de la Diada historica del 11 de setembre de 1977 , la del 1.000.000 de manifestants , on ell i era al capdevant, i tambè hi era jo amb 16 anys a la cua de la manifestació (un dia inoblidable). Que queda d’ allò? , preferixó ni autocontestarme.
  Lluís Maria Xirinachs , descansà en pau i que allà on estiguis trovís el teu sommi fet realitat o com diu FART …, arriva a port en el teu viatje a Itaca.

  VISCA XIRINACHS i VISCA CATALUNYA

 4. Evidenment Xirinachs va cometre errades , i va dir coses que no podem estar tothom conformes i altres que son criticables , però el seu amor i dedicació pér la llibertat de Catalunya i dels PP.CC , vivint en la modestia i la sol.litut i passant nits dormint al carrer , son dignes de reflexió i lloança en aquest temps plens de consumisme , vuidor i certa manca colectiva d’ esprit de lliuta e implicació nacional.

  HEM QUEDO AMB EL QUE HA DIT EN FELIP PUIG a EL PERIDICO DE CATALUNYA 12-08-2007: (Es un “cortar i pegar”):
  Un “símbol”, segons el portaveu de CiU.
  Així mateix, el portaveu de CiU al Parlament, Felip Puig, ha assegurat que, amb la mort de Xirinacs, els catalans es queden sense el “precursor de la lluita pels drets civils, polítics i nacionals de Catalunya”.
  Puig ha dit que Xirinacs va ser un “símbol” de l’última quarta part del segle, un referent de la “lluita pacífica d’abans de la democràcia” que va representar Catalunya per la seva manera “singular” de comprometre’s. Per a Puig, Xirinacs va ser el “símbol del clamor” que existia a Catalunya en els anys 70 a favor de la llibertat, l’amnistia i l’Estatut, una “proclama de llibertat i esperança”.

 5. XIRINACHS (ACLARIMENT). Evidenment respectant la majoria de coses que va dir i fer Xirinachs en la seva vida política (tampoc les conéc totes al detall) , no comparteixo algunes coses que va dir Xirinachs sobretot en els ultims 20 anys , com les critiques al President Jordi Pujol i a CDC i tambè moltes vegades a ERC. Tampóc comparteixó que és proclamés amíc d’ ETA , per be que sembla que ho va dir en un contex X i desprès es va magnificar , però evidenment no esta be. Jo amb quedo amb les imatges d’ aquell capellà barbut dels anys 70 que demanava democràcia i després amnistia , critíc amb un sector de l’ Esglesia , que anava ha quasi totes les manifestacions que solien acabar amb els “grissos” repartint cops de porra, pilotes de goma i pots de fum….i que una foto històrica recull aquells moments sent Xirinachs atonyinat al terra , hem quedo amb aquell Xirinacs membre de l’ Assamblea de Catalunya , que als anys 1976 i 1977 és va passar 9 mesos 12 hores al dia davant de la pressó Model , demanant la llibertat dels pressos polítics i l’ amnistia , etc. Hem quedo amb aquell Xirinachs que molta gent votaven a Catalunya la llista de Pacte Democràtic per a Catalunya o l’ Entesa dels Catalans i com a 4º Senador votaven a Xirinachs , convertint-se així en un dels Senadors més votats de l’ estat espanyol i el que més a Catalunya. Tambè amb la seva imatge i veu clara al Senat (1977-1979) , dient coses poc temps abans inimaginables vistes per TVE. Desprès el “seu” BEAN no va funcionar i al 1982 és va disoldre. Hem quedo amb aquell Xirinachs ja apartat de la primera linea política , reivindicant els drets nacionals , reivindicant el Dret a l’ Independència voltant per la Plaça Sant Jaume , la seva vaga de fam al respecte per exigir l’ Autodeterminació , i moltes d’ aquestes reivindicacions fetes desde la sol.litut.

 6. Un bon amíc d’ ERC de Calella (militant de base) hem comentava la vergonyà que sent pèr com han anat les coses a Calella aquest ultims 2 mesos i tot dirigit pèr un Alcalde que ell no va triar , però que és Alcalde amb el seu vot.

Els comentaris estan tancats.