CATALUNYA TÉ DRET

 

Us recomano aquest article .

 

http://www.jordipujol.cat/ca/jp/articles/1833

 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: CATALUNYA TÉ DRET

 1. Totalment d’ acord amb el Molt Honorable President Jordi Pujol , que en articles com aquest o en el Centre d’ Estudis Jordi Pujol o en els mitins de Campanyes Electorals , deixà sempre (i tant de bo ho faci i ho pugui fer anys i anys) la seva inestimable opinió i pensament catalanista desde la seva llarguisima i vital experiencia personal , politica i com a 23 anys President de la Generalitat.
  Com be diu CATALUNYA TÉ DRET , a ser , a ser reconeguda , a projectar-se , a garantir el servei a la seva gent , etc i acaba amb una frase més que emotiva FER VALER ELS DRETS DE CATALUNYA ES EN SI UN DEURE (Aquestes 11 paraules per mi i soposso que per tants altres catalanistes son pura emoció i sobretot com diu el President un DEURE) , un DEURE perque treballem tots pel nostre DRET/S.

  Com molt be diu el Molt Honorable President Jordi Pujol moltissimes vegades aquest DRET només el tenen les nacions independents , però no sempre es així i desde l’ independentisme (en la seva lliuta pacifica), el sobiranisme , el federalisme asimetric o el fort autonomisme es pot aconseguir el DRET A SER. Per aixó desde la federació CiU com a CASA GRAN I COMUNA DEL CATALANISME POLITÍC amb politics , militans , simpatitzants i votants de CiU uns treballen i altres empenyen en la reconstrucció Nacional de Catalunya dins de l’ independentisme , el sobiranisme , el federalisme o el fort l’ autonomisme , tots per sumar , per guanyar sempre encara que sigui 1 centimetre malgrat el que voldriem avançar son kilometres i kilometres , el engegaró tot per les dificultats i paranys que ens trovem desde 1714 no serviria de res.

  Com be diu ara “tenim l’ Estatut del 2006” (o no? no es sap com acabarà tot aixó) , no es el que va sortir del Parlament de Catalunya , tampóc és el més rebaixat que apadrinava Montilla i el psc-PSOE i el PSOE , del que feia el seguidisme habitual ICV i del que al setembre de 2005 l’ actual Direcció d’ ERC soposso que com a socí del Tripartit-1 donaven per bo segons Puigcercós i que desprès CiU amb Artur Mas al capdavant van aconseguir pujar una mica el llistó , malgrat aixó li emprenyi a l’ actual (i nefasta) Direcció d’ ERC. Ara per ara es el que hi ha i amb el que tenim que treballar però sempre estar en guardia , sempre treballar , sempre EXERCIR EL NOSTRE DEURE SOBRE EL QUE TENIM DRET com diu el President Pujol ; fins i tot com i repetit més d’ una vegada pel dret de que la Seleccó Catalana de Hockey-Patins (esport no del COI i que ha Espanya no interessa gairabe a ningú , només cada 2 anys quan un grapat de jugadors catalans es penjen una medalla a un Mundial o Europeu) , pugui jugar com a Catalunya.
  ERC feu fora a l’ actual Direcció i treballem plegats (cada esqun desde la seva ideosincrasia) per refermar que CATALUNYA TÉ DRET.

  Visca JORDI PUJOL , Visca ARTUR MAS , Visca CiU , Visca FRANCESC MACIÀ , Visca LLUÍS COMPANYS , Visca JOSEP IRLA i Visca CATALUNYA

 2. A la panxa del bou, on no hi neva n’hi plou. Metàfora de l’uter matern. Amagats i protegits per uns mitjans de comunicació més que fidels, formant un autèntic “movimiento”

Els comentaris estan tancats.