ELS JOVES I L’HABITATGE A CALELLA -III-

Avui explicaré el Com i el Perquè de fer-ho a Calella : Com ?? L’operació no ha de costar res a les arques municipals. L’ajuntament de Calella és propietari d’una parcel•la d’uns 8.500 metres quadrats, qualificada en el POUM com a clau d’equipament, que ja estava amb aquesta qualificació a les antigues Normes Subsidiàries de planejament. En dita parcel•la, en el seu moment estava previst de fer-hi una escola, però tant la Generalitat com la comunitat educativa de Calella varen preferir rehabilitar l’antiga escola Minerva, per tractar-se d’un espai més cèntric, més proper, i amb més facilitats de comunicació. o Aquesta parel•la està situada al final de l’antic PP1,delimitada pels carrers Melcior Folgado, Joan Coromines i Josep Gallart i Parera. Limita també amb una zona d’equipaments assenyalada en l’actual POUM com a Pla D’actuació 2 Joan Coromines. Per què ?? Desprès de més de 16 anys de ser propietat municipal, encara no se li ha trobat cap destinació. Amb les cessions d’equipaments que l’ajuntament tindrà en el desenvolupament del POUM, al sector de la riera de de Capaspre, més el 22.000 metres quadrats d’equipament de tot tipus de la Fàbrica Llobet, aquest espai quedaria com és actualment, un terreny erm, abandonat, ple de canyes. El proper dia us faré cinc cèntims del Quan ?? Com ?? i Amb Quí ??.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: ELS JOVES I L’HABITATGE A CALELLA -III-

  1. la comarcalització de borses existents i la provisió de nous i millors serveis als equipaments existents en unes condicions avantatjoses

Els comentaris estan tancats.