HO HEM ACONSEGUIT. GRÀCIES A TOTS.

El Far serà gestionat per Calella gràcies a la iniciativa de CIU. El Congrés dels Diputats va aprovar que l’Ajuntament de Calella gestioni i obri al públic ús les instal•lacions i terrenys adjacents del Far de Calella, en el termini d’un any. Aquesta decisió surt d’una Proposició no de Llei de Convergència i Unió, aprovada per unanimitat i amb el suport del PSOE, que es fruit de la nostra iniciativa com a grup municipal. Atesa la seva importància per la població de Calella , varem traslladar al grup parlamentari de la federació nacionalista la reivindicació ciutadana per a que els terrenys del Far fossin d’ús públic. L’Amic i company , josep maria Guinart , portaveu de Medi Ambient de CiU al Congrés, va ser l’encarregat de defensar aquesta iniciativa parlamentària. Davant aquest notícia tant important per Calella vull destacar el següent : 1)Vull agrair a tots els partits polítics haver votat a favor de la proposició no de llei de CIU i molt especialment als regidors del PSC de l’Ajuntament de Calella, que varen voler mantenir una reunió amb mi per tancar tots els possibles serrells de la negociació. 2)Ja he anunciat la meva voluntat de fer un Centre d’Interpretació de la Natura , amb vocació pedagògica i també de reclam turístic . El Far de Calella pot esdevenir en el temps un lloc de referència del Patrimoni Natural de Catalunya, atesa la seva privilegiada posició entre el Mar i la Muntanya que representa el Parc Natural del Montnegre –Corredor. 3)Cal que el representants de Calella sàpiguen negociar les qüestions vitals per al municipi allà on toca, sense descartar cap instància, per alta que sigui, ni cap interlocutor, amb independència del seu color polític”. Per fí El far de Calella ja és del Poble . Felicitats a tots de nou.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: HO HEM ACONSEGUIT. GRÀCIES A TOTS.

  1. El Far ja es nostre………de l’ Ajuntament de Calella , es a dir de tots els calellencs , enhorabana molt especialment a CiU de Calella com a impulsora a CiU al Congrés com a defensora parlamentaria de la proposta i evidenment als Grups Municipals o Estatals que hi han donat soport.

    En un altre gran esdeveniment d’ aquesta setmana , vull donar la meva mes gran felicitació i enhorabona a la refundada JNC de Calella , a la seva Presidenta Carlota Pujol i als demès membres de la JNC perque treballin amb l’ empenta , força e il.lussió propia de la seva edat , envers els seus objetius i perque aconsegueixin l’ adhesió d’ altres joves de Calella si pot ser com a militants o com a minim com a votants de la JNC (CDC). Amés vull destacar la gran tasca de mobilització , participació i nacionalisme que sempre ha dut a terme la JNC i que per mi com a nou militant de CDC i sobretot com a català m’ omple d’ orgull i perque el jovent de les JNC potser podran entendrés amb les joventuts d’ un altre partit nacionalista català que ara els seus “grans” caminen en un altre direcció , perque el dia de demà dins de les particularitats i matitzos de cada esqun caminin tots dos junts en la reconstrucció nacional i objectius del nostre país.
    Per ultim fer.li saber a la JNC de Calella que a part de la seva propia Direcció , a part del CEL de Calella , a part dels Regidors de CiU de Calella i a part de tantes i tantes altres persones mes que qualificades que els i donen i donaran soport i consell quan el demanin , sapiguen que desde la meva modestia els i donc tot el meu soport i ajut si mai emb necesiten per qualsevol cosa estíc gustosament al seu servei , desde la meva experiencia que donen 45 anys observant el meu país i el meu cor “juvenil”. Felicitats.

    Salutacions i Visca Catalunya i Calella.

  2. Moltes felicitats, una molt bona feina

  3. L’Amic i company , josep maria Guinart , portaveu de Medi Ambient de CiU al Congrés, va ser l’encarregat de defensar aquesta iniciativa parlamentària.

Els comentaris estan tancats.