ECONOMIA I CIUTAT -II-

  He trigat uns dies a fer els comentaris de la Jornada sobre Economia i Ciutat que varem organitzar, per esperar a copsar a peu de carrer com havien , el nombrós públic assistent, valorat la “catarsi” si em permeteu d’idees i inquietuds que els diferents ponents , així com el públic assistent varen exposar al llarg de les 2 hores i mitjà que va durar el debat col.lectiu. Un cop passat aquests primers dies ,m’atreveixo a dir que la Jornada va ser un èxit rotund tenint en compte l’altíssim nivell de participació i d’implicació per part de tothom. Els comentaris posteriors corroboren aquesta bona sintonia alhora de voler participar en una ciutat millor per tots. Agraeixo de tot cor tant la presència i excel.lent qualitat dels ponents així com la implicació absoluta dels assistents en el torn de preguntes . Malauradament fins i tot varem tenir que retallar el temps de participació atès que la gran demanda de paraules ens abocava a demorar excessivament la cloenda a càrrec del professor Tramosa , cloenda per altra banda també molt i molt esperada.Aquesta primera experiència ens permetrà fer uns “retocs” d’organització de cara a la propera Jornada que optimitzi el temps millor i ningú es quedi sense dir la seva.En els propers dies faré un resum de les principals conclusions. Gràcies a tots novament.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.