PER UNA XARXA DE RODALIES DIGNA

Fa molts de temps que la Xarxa de Rodalies RENFE no funciona correctament ,però aquests darrers 2 anys la situació ha arribat a uns límits difícilment justificables.

QUINS PROBLEMES PATEIXEN ELS CIUTADANS ?

 1. Retards Greus.
 2. Aglomeracions.
 3. Mancances en la freqüència de pas dels trens.
 4. Avaries continuades.
 5. Deficient estat dels trens.
 6. Manca d’informació i atenció als ciutadans, etc, etc.

QUINES CONSEQÜÈNCIES SE’N DERIVEN ?

 1. S’afecta greument la mobilitat dels ciutadans.
 2. Es desincentiva l’ús del transport públic.
 3. S’incentiva el transport privat.
 4. Es provoca una mobilitat insostenible a la regió metropolitana.

A QUANTS CIUTADANS AFECTA ?

400.000 ciutadans de Catalunya utilitzen transports públics ferroviaris gestionats per l’operador ferroviari RENFE i es veuen afectats indirectament o directament per situació actual. 200.000 ciutadans són usuaris de la Xarxa de Rodalies RENFE i per tant afectats directes dels problemes recents. Davant tot això els representants del Govern Central donen la culpa a les obres del TGV, res més lluny de la realitat. Us ampliaré la informació en propers blogs que sens dubte ens ajudarà a reflexionar i adonar-nos-en com estem a Catalunya a nivell de les Rodalies.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: PER UNA XARXA DE RODALIES DIGNA

 1. R. Joan , si per comptes de queixar-te al Síndic de Greuges del nefast funcionament de RENFE rodalies , li haguesis fet arrivar alguna queixa sobre algo que tinguès a veure amb algun Ajuntament governat per CiU , segurament ja ahuria remogut cel i terra , tant de bo fes servir aquella mala baba i sarcasme que desprenia en vers al President Pujol i els seus governs en sol.lucionar problemes estructurals com aquest de RENFE , el TGV amb el que ha passat a les vivendes d’ El Prat , l’ increment de preus dels peatges , etc , etc , pero crec que l’ interesen mès temes com si un xinés arriva clandestinament a Catalunya el proper 27 de maig al matí si podra anar a votar a les municipals per la tarda o si li te que donar habitació a un Hotel de 5 estrelles a un antisistema recomanat per la seva amiga Inma.
  Pel demès canya contra el mal funcionament de RENFE i les seves poques inversions a Catalunya i molt be el lema “Prou paraules , volem sol.lucions” que es possin les piles …, malgrat que molts d’ aquest grans superprogres i trempats fa segles que no pujen a un tren , ja es sap entre vehicles oficials i triar si avui agafo el Mercedes , el BMW o el 4×4 ………, perque pressionar a Madrid ?

  Salutacions i Visca Catalunya.

Els comentaris estan tancats.