L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE CALELLA

  Aquest dimecres passat 24 de gener vaig assistir  a la Festa-Espectacle  i lliurament de premis que van organitzà els comerciants al Cinema Sala Mozart. Aquesta Associació s’ha anat consolidant al mateix temps que han sigut capaços de generar un dinamisme d’activitats a l’entorn del fet quotidià de la compra.  Fidelitzar al client , en poblacions mitjanes com la nostra , no és fàcil han de competir i lluitar constantment amb uns Centres Comercials potents que de fet representen les Catedrals del segle XXI.  Cal molta i molta imaginació per atraure al comprador,  fidelitzar-lo  permanentment i fer que els clients esdevinguin “complices” d’aquest munt d’activitats/jocs que ens proposen els comerciants de Calella al llarg de l’any. Serà perquè soc filla de botiguera que valoro tant i tant l’esforç gairebé titànic de moltes botigues per sobreviure en aquest món tant radicalment competitiu i a més en el context de la globalització encara molt més pressionats . El dinamisme que ens contagien al llarg de l’any va tenir el colofó d’una Festa càlida , generosa amb regals molt especials viatges a Cuba, Tòquio,  Salzburg, etc entre els compradors i amb la Música del grup de música Muxima que dirigeix la Lourdes Bartrolí,va ser excel.lent Només em queda dir Veniu a comprar a Calella, com podeu veure compensa ¡¡¡

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE CALELLA

 1. Entre una Gran Superficie i una botiga del poble no hi ha ni comparació el tracte proper , calid , humà i amb moltes ocasions la relació entre comerciant i client/amic es impagable. Practicament ningú pot dir que no ha anat mai a una Gran Superficie pero jo fa anys que no hi entro i nomès tindria que entonar el mea culpa d’ anar ha alguna cadena alimentaria petita o mitjana a la mateixa Calella , pero compaginada amb les parades del Mercat , el Mercat interior , les botigues el C/. Sant Joan , i altres carrers , etc i en quan a roba , petits electrodomestics , llibreria , etc , sempre al poble. Potser pagarem una mica mes pero val la pena , ha part es manté viu el comerç local i no fem mes riques a les grans cadenes.
  Tambè es una mena de solidaritat , la solidaritat no es nomès a 3.000 km o a x centre o institució ,la solidaritat tambè comença en els ambits mes propers i així no tindra que tancar la botiga la Sra. Maria o el Sr. Josep ………..els de sempre i que ja lliuten prou front les grans superficies , i pagant autonoms , sous d’ empleats , llum , aigua , IVI , etc , etc. Encara que anem a alguna area apostem tambè pel petit comerç , pel de casa , pel nostre , que amès a mes es una tradició en la nostra cultura.

  Salutacions i Visca Catalunya.

 2. Apreciada Montserrat, navegant per la xarxa, hi navego poc, m’ha fet molt de goig poder comunicar-me amb el teu bloc. Conec la teva opció a l’Ajuntament de Calella i espero que sigui amb èxit, segur que a capacitat, treball i convicció patriòtica ningú té guanyarà, tot i que la feina i la meta no deu ser gens fàcil. Espero que com nosaltres a Tremp on tenim un magnífic candidat -Josep Tarrat- puguem fer un servei al país, servei que vist el que s’ha vist i es veu únicament pot CiU.
  Personalment i volgudament m’he quedat en militant de base, sense cap càrrec orgànic ni institucional, però el projecte del Josep Tarrat, que va demanar-me col·laboració en el seu equip de treball, fa que novament retorni la il·lusió. Ara treballo d’advocat a cavall entre els despatxos Tremp (Mercadal 13.2.2) i Lleida (Rambla Ferran 22.2.1), a la vegada que estic vinculat a l’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà. També he penjat algun article al meu bloc que ja ha estat incorporat als del partit. Si en alguna cosa puc ajudar-te no dubtis en demanar. Jo, si que ja té demano que des de la teva posició a l’executiu nacional ajudis el Josep Tarrat, la veritat es que ho necessita, ho necessitem.
  M’agradaria tenir amb tu una llarga i personal conversa, espero que puguem coincidir en algun acte del partit. Mentrestant una sentida abraçada. Josep Felip i Fillat.

 3. AlwaysOnVacation.es tiene la mejor selecci n de alojamientos de alquiler de temporada tipo Apartamentos Casas de invitados o Casas de campo de Palafrugell.

Els comentaris estan tancats.