EL MÓN DES DEL COTXE OFICIAL

 

 La frivolitat respecte a algunes qüestions per part d’uns dirigents d’IC ha arribat a uns límits realment preocupants. La Sra. Imma Mayol ha fet unes declaracions en el programa del Josep Cuní que ella també es considerava “antisistema perquè no estava totalment d’acord en determinades qüestions de la societat “.

 Ja em disculparà la Sra. Mayol però si aquesta és la raó jo crec que tots els partits polítics podrien ser considerats antisistema perquè tots volen/volem canviar les coses ( i des de la visió de cadascú millorar). El “sistema democràtic” garanteix els drets i el que cal és que entre tots sapiguem garantir al màxim aquests drets. El que és anti-sistema són al meu entendre , els GAL, els vols de la CIA aterrant a diferents Estats, etc. 

Jo crec sincerament que alguns dirigents d’IC, i molt especialment el matrimoni Saura – Mayol són la reencarnació de la “gauche divine” dels anys 70.  Conec personalment gent que ha votat IC i crec sincerament que no esperen aquestes frivolitats més encara quan quí ho diu fa 15 anys que va en cotxe oficial.

És una ofensa a la intel.ligència dels seus propis votants , apart d’una manca de respecte a l’Alcalde i als seus socis de govern.  Però no siguem ingenus , aquestes manifestacions estan perfectament calculades i responen a captar nous mercats electorals i seguint la meva teoria (blog 27.10.06)  crear una nova “marca”.  Ara a més,  són “antisistema”. 

Aquestes declaracions de la Sra. Mayol és un clar exemple del que comentava Touraine respecte a que actualment som més fills de Freud que no de Marx  i per tant la Sra. Mayol es permet “captar” l’atenció dels que es reconeguin com antisistema amb aquestes declaracions que lluny de ser intel.ligents i racionals, o com a mínim coherents juguen a transmetre “emoció i somnis “ , com diu Touraine de cara als antisistema. Encara que sigui des de la finestra del cotxe oficial.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: EL MÓN DES DEL COTXE OFICIAL

 1. Jo de jovenet amb 15/16 anys tambè volia ser antisistema i així tindre com el matrimoni Mallol & Saura un atíc duplex en la part alta de Bcn , una casa a la Cerdanya i un altre a Port de la Selva , viure només parlant del sou d’ ella amb 5.000 Euros mensuals donats pel sistema i arreplegar mes calerons per presidir empreses mixtes i múniciplas cobrant de totes elles com a Tinent d’ Alcalde. Tambè cobrar d’ expeculacions i farsas tant grans com el Forum de les Cultures , etc , etc , es a dir ser un antisistema per viure del sistema jejejejejje m’ enteneu oi?. Tambè per seguir sent antisistema volia no treurem el carnet de conduir i que en portesin els xofers del sistema i els avions a tot arreu.
  Ara be no m’ agradaria que altres antisistema ocupesin les meves cases de la Cerdanya o de Port de la Selva i tampóc m’ agradaba que al anar a Menorca de vacances en trovés una vaga “salvatge” que en retingués a l’ aeroport.
  Tambè la meva idea era casar-me amb una dona i politica tambè antisistema que algún dia fos Consellera d’ Interior amb un bon sou del sistema i si algú m’ ocupes alguna propietat els fotes fora amb dialeg aixó si , pero els fotés fora i si no s’ avenen al dialec a cops de pal.
  Els meus amics (nois i noies) emb tenien com un “Deu” , el mes guay dels antisistema , etc , etc. Pero res , al fer.me una mica mes gran vaig compendre que mes que antisistema seria conegut com un GRAN JETA i desde aquell dia en vaig possar a treballar i viure dins del sistema , pero quan veig el meu contecorrent i les meves propietats , etc , etc , i miro al matrimoni Saura & Mallol o Mallol & Saura , crec que en vaig equivocar hagues tingut que fer de trepa en algun partit pólitic antisistema i seguir en les meves idees antisistema ¡ que be viuria ara¡ ……………….. , pero be encara que pobre prefereixó anar amb la cara ben alta i no fer de trepa ni de fals , sobretot de fals antisistema.

  Salutacions i Visca Catalunya (si potser sense falsos i trepas).

 2. Salvador diu:

  Totalment d’acord amb tu!!! Aquesta gent són uns hipòcrites que no fan el que diuen i quan tenen l’oportunitat s’enganxen a la mamella pública fins a deixar-la exhaurida. No només el matrimoni Mayol-Saura són l’exemple, sinó mireu com en Francesc Baltasar col·loca la seva filla a dit a la Generalitat i té la seva ex-dona i mare de la nena com a directora general a la seva conselleria.

  Salut

 3. sembla que en sebastià te 72 anys.

  Mes que fills de Marx o freud, jo diria que son fills de la Internacional progre papanatas que diu en Barbeta. és la obssesió d’una certa esquerra per voler ser més progres que ningú la que els porta a dir bajanades d’aquest tipus.

 4. garmir diu:

  Hola:
  El matrimoni Saura-Mayol es la versió catalana del matrimoni François Hollande-Segolene Royal a França, gent demagógica d´esquerres peró que porten un ritme de vida de la alta burgesia amb sous de partits i governs.

 5. Trinxeria diu:

  Marc, per imaginar que no quedi, que a més a més és gratuït, de moment. És vergonyós el que estan fent aquest parell d’ocellots. Els hi passen la mà per la cara dels seus militants i aquests ni s’emprenyen…

 6. Per això va ser badejat, per uns i pels altres, i va ser necessària la seva mort per obtenir reconeixement.

  “No hi havia a València dos amants com nosaltres.. “

  l’Ovidi ara fa vacances, i nosaltres en l’enyor, ens consolem amb sucedanis dolents com en Llach, en Serrat i similars.

 7. Ja tenim allotjament hosting gratis en català. Si en vols, entra-hi!
  PD: passava x aquí *.*

 8. Totalment d’acord amb tu!!! Aquesta gent són uns hipòcrites que no fan el que diuen i quan tenen l’oportunitat s’enganxen a la mamella pública fins a deixar-la exhaurida. No només el matrimoni Mayol-Saura són l’exemple, sinó mireu com en Francesc Baltasar col·loca la seva filla a dit a la Generalitat i té la seva ex-dona i mare de la nena com a directora general a la seva conselleria.

 9. laboradora amb els mateixos que la mantenen, d’unes viles i pobles netes i endreçades, d’uns trens puntuals i abundants que ens fessin oblidar la paranoia dels autos i de les carreteres, d’un final de la especuláció inmobiliaria i de la condemna per a la joventut a les hipotèques que gravan tota la seva vida de manera tant injusta i del enriquiment exagerat i progressiu de la Banca i de…….. però he caigut del núvol sobtadament i m’he despertat, no hi hà res que m’indiqui que aquella llumeta que veia al final del tunel no sigui altre cosa que un somni, així es que m’instal.lo de bell nou en el meu pessimisme crònic.
  mario oyunları

  giydirme oyunları

 10. oyunoyna diu:

  No només el matrimoni Mayol-Saura són l’exemple, sinó mireu com en Francesc Baltasar col·loca la seva filla a dit a la Generalitat. 3d

 11. No només el matrimoni Mayol-Saura són l’exemple, sinó mireu com en Francesc Baltasar col·loca la seva filla a dit a la Generalitat

Els comentaris estan tancats.