LES ROTONDES DE CALELLA

Avui apareix una notícia a El Punt on diu que l’Ajuntament de Calella està pressionant per tal de tenir fetes les dues rotondes previstes a la N-II,abans no arribi l’estiu. Per fi després de gairebé 12 anys , amb governs de PSOE, després PP i finalment PSOE ( que és el que ho ha tirat endavant ) a Calella podrem finalment passar de la demanda gairebé històrica a la realitat. Jo crec que s’ha d’agrair al regidor Xavier Gasset (PSC), la seva perseverança i “tossuderia” en tot el treball que ha fet fins ara . Doncs no tinc cap dubte que si bé és cert que la sensibilitat del govern espanyol ha estat més oberta que mai i això ha permès poder finalment tenir les dues rotondes , no és menys cert, que en Gasset , intenta complir amb el seu full de ruta. Les persones que em coneixeu sabeu que no tinc cap problema per reconèixer la feina ben feta , si és que existeix, per part dels adversaris polítics. I aquest és un dels exemples. Ara només cal que l’Estat que és tant administració com l’ajuntament de Calella, entengui que els municipis turístics tenen uns condicionants que sovint els fa més difícil de gestionar que d’altres. Des de CIU , ens oferim i així ho he fet saber , per ajudar a fer entendre, si es que escau, la necessitat d’accelerar al màxim aquestes obres als seus responsables.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: LES ROTONDES DE CALELLA

  1. Respecto i valoro el que diu la Sra. Montse Candini , pero en aquest cas estic molt d’ acord amb els 4 comentaris mes critics que s’ han fet al respecte i prefereixo no dir res mes per no dir-la massa gruixuda.

    Salutacions i Visca Catalunya i Calella.

  2. Moltes felicitats, una molt bona feina

Els comentaris estan tancats.