ORGULL DE CONCIUTADANS

 

 Moltes vegades en les poblacions mitjanes com Calella , passa’n desapercebudes persones professionals  per estar ubicades les seves responsabilitats físicament fora de la nostra pròpia ciutat , sembla que no ens adonem dels “valors ciutadans” que tenim. 

Aquests darrers dies un calellenc de soca-rel com en Saül Gordillo , periodista d’El Punt d’ençà fa molts anys , està essent notícia a diferents mitjans de Catalunya com RAC1, Catalunya Ràdio,Com Ràdio, etc per la seva aposta clara i dedicació gairebé absoluta al món de la blocesfera.  

El dinamisme professional del Saül , ha comportat que hagi esdevingut un autèntic especialista en  “controlar” què diuen tots els polítics en aquest nou món de comunicació que hem encetat moltes persones que ens dediquem a la política i alhora, ha aportat un eixamplament de la informació de manera ràpida i transversal de  moltes de les qüestions polítiques més immediates i urgents. De tal manera que ha esdevingut un referent , a consultar, cada dia per saber que opina quí en el món polític . 

Tenir intuició professional i adonar-se’n com en Saül des de fa temps que aquest era un mitjà potent del nostre temps, no la té tothom aquesta visió i intuició. Felicitats Saül per aquest reconeixement per part dels mitjans de comunicació més prestigiosos de Catalunya de la teva tasca , que crec ha d’exigir molta perseverància i entrega.Per tots aquests que encara no estigueu enganxats , us ho recomano:http://blocs.mesvilaweb.cat/sgordillo 

Una altra persona també notícia aquests dies és en Francesc-Xavier Ten , el jutge de pau de Calella. Doncs ha rebut del ministre de Justicia , la creu de l’orde de Sant Raimon Penyafort, pels seus mèrits en l’àmbit del dret i de la justícia . Aquest orde es la màxima distinció que concedeix l’Estat Espanyol per premiar els mèrits i serveis dels ciutadans en l’àmbit de la justícia. Actualment en Xavier Ten també presideix l’Associació Catalana en Pro de la Justícia, formada per més de 500 associats . Felicitats ¡¡ Com deia, Orgull de conciutadans….

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.