ANY NOU, BONS PROPÒSITS

És una litúrgia tradicional , la d’esperar els millors propòsits per l’any que encara ha d’encetar la seva singladura. Però en aquest món tant accelerat , també previsible en determinats aspectes i imprevisibles en d’altres, tenim la necessitat de poder generar una certa dosi de somnis que permetin prioritzar les nostres “necessitats”. He de reconèixer però que a mesura que vaig fent anys ,demano menys coses al futur, estic en la fase , i després d’aquest nadal que ens han acompanyat successos de morts tant inesperades, estic en la fase com deia de demanar només –que no és poc- Salut i Harmonia per a mi i els meus. El tema d’anar al gimnàs, de fer una immersió de l’anglès en profunditat, etc , etc . si s’aconsegueix perfecte però , renuncio a posar-me uns reptes que la dinàmica del dia a dia se’n cuidarà d’alterar-me. Harmonia és un mot però que caldria reivindicar més sovint en els nostres propòsits , segons el diccionari és ; “Justa adaptació, entre les parts i coses que formen un tot; concordança d’opinions, maneres, interessos, etc “. Podem aspirar a quelcom més ?? Per aquest any 2007 doncs, us desitjo la màxima harmonia per tots vosaltres i si pot ser la màxima Harmonia Universal, la Pau total ja sabem que és quelcom difícild'aconseguir.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: ANY NOU, BONS PROPÒSITS

  1. garmir diu:

    Hola:
    Molt realista, és la veritat, al final de tants pròposits no es poden fer que només uns quants. Que pasis un bon 2007 i que els ciutadans del teu poble t´escolleixin alcaldessa, crec que ho faries bè.

Els comentaris estan tancats.