LA RIERA DE CAPASPRE : FUM O REALITAT ??

El tema de la necessitat del cobriment de la Riera de Capaspre, i dels diners que calen són una qüestió més que debatuda per part de totes les forces polítiques de la Ciutat, on tots plegats sempre hem coincidit en la necessitat de no demorar més aquest cobriment.

Però aquesta qüestió ha tingut diferents episodis com quan va venir el Secretari General d’ERC , senyor Joan Puigcercós anunciant ara fa un parell d’anys de 600.000 € però que no varen arrribar mai per una raó molt senzilla , ERC de Calella li va demanar aquesta aportació quan encara no tenien fet el projecte , per tant és evident que es van perdre.

Ara un cop aquest projecte ja està enllestit , així és tal i com ens ho va manifestar el Regidor Xavier Gaset i després de l’episodi d’aquest estiu se’ns confirma per part de l’Alcalde Sr. Basart que ara sí que es podrà disposar de diners per part de Madrid,aleshores , és quan toca més que mai, no perdre cap oportunitat i negociar la partida en el moment i lloc oportú que és en el Congrès i Senat en aquests moments que s’estan debaten els pressupostos per l’any vinent.

Parlo amb els meus companys de partit al Congrès i Senat i els hi demano no únicament que votem a favor de l’esmena ( donava per fet que ERC i PSC, ho tenien presentat) sinó que si la quantitat destinada era relativament curta que intentessin incrementar-la. Sempre amb el principi que malgrat estar a l’oposició no podem perdre cap oportunitat més Calella ; quina va ser la sorpresa en veure que no havia cap partida prevista per la Riera de Calella. Llavors va ser quan varem presentar l’esmena nº 3246 al Senat i que va rebre el suport de tots els grups parlamentaris.

Ara ens trobem que el Sr. Basart en lloc d’averiguar què ha passat “a casa seva” en no donar compliment d’allò que ell mateix havia anunciat , manifesta en assabentar-se de la notícia , que nosaltres venem “Fum” . Bé l’Alcalde demostra dues coses , la primera és molt poc respecte a tots els partits polítics –inclós el seu- al no donar-li el valor que té el compromís de les signatures dels portaveus dels grups parlamentaris que han signat aquesta esmena ,i la segona és que demostra ignorància, al no saber que és en aquest tràmit parlamentari on s’asseguren de debò els diners per fer les coses que després ens interessen a tots per la nostra ciutat.

No esperem cap agraïment perquè sincerament és una obligació moral intentar fer tot allò que sigui possible, encara que estiguem a l’oposició, per tal de tirar endavant els projectes que creiem que són necessaris, però si esperem i crec que tenim el dret de demanar més respecte envers als que malgrat no ser socis de govern estant fent tasques i gestions de governabilitat. Així doncs quí fa realitat i quí genera fum en aquest episodi de la Riera ??

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: LA RIERA DE CAPASPRE : FUM O REALITAT ??

  1. webattal diu:

    Thanks you admin for post. good very. ssk hizmet dökümü and ssk prim sorgulama thanks…

  2. dizi izle diu:

    Güzel güzel aferim

Els comentaris estan tancats.