CANVI DEMOGRÀFIC I ESTAT DEL BENESTAR

El proper dijous 14 de desembre se celebrarà un seminari al Centre d’Estudis Jordi Pujol per examinar i debatre les causes i les conseqüències de la caiguda de la natalitat i de l’envelliment de la població a les societats més avançades. La jornada portarà per títol “Canvi demogràfic i estat del benestar” i reunirà liders mundials en la matèria com l’exministra noruega Jane Haatland-Matlary, la demògrafa Alicia Adserà, el sociòleg alemany Hans Bertram, i l’economista especialitzat en temes laborals John Ermisch. A tots aquells que es pugui interessar podeu accedir-hi a : http://www.jordipujol.com

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: CANVI DEMOGRÀFIC I ESTAT DEL BENESTAR

  1. Moltes felicitats, una molt bona feina

Els comentaris estan tancats.