CATALANS, CATALANES; AMICS I AMIGUES ; BENVOLGUTS I BENVOLGUDES, ..DE MOMENT RES DE RES.

Un cop sabut la composició del nou govern del tripartit 2 , el que destaca més és la manca de paritat d’aquest nou executiu. Els que s’han esforçat més , val a dir, són el PSC, de 7 Conselleries , hi ha 3 dones, però ERC amb 5 , només 1 i IC de 2 cap dona.

 A mi personalment no em sorprèn l’incompliment de moltes de les manifestacions que al llarg del temps han anat fent aquests partits però vull destacar especialment les incoherències d’ERC i IC .

Ja recordareu que en un blog meu anterior (20.4.06) on sota el títol de “Barracons a Mòduls Prefabricats” em queixava del cinisme polític d’aquests partits que sota eufemismes amb clara intenció de manipular la realitat , amagaven la no resposta política a les queixes que ells quan estaven a l’oposició exigien amb contundència la seva solució.

Ja he escoltat ara a la nova Consellera Mar Serna manifestant a una emissora què de fet el problema de la paritat , no es tan important i el que cal és fer polítiques de treball que permeti la igualtat d’ambdós sexes. Però el govern no hauria de donar exemple ??

El cas d’Iniciativa per Catalunya, ja és de jutjat de guàrdia , no podia el Conseller Baltasar passar a Portaveu d’IC al Parlament i demostrar amb el fets que de debò creuen amb la paritat , posant a una Consellera a Medi Ambiennt i Habitatge?? El que més em molesta són les justificacions que donen i ara veurem com un cop més la seva realitat no té res a veure amb aquestes proclames polítiques que han pretès donar lliçons i marcar, segons ells, un estil nou de fer. De moment primer suspens.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: CATALANS, CATALANES; AMICS I AMIGUES ; BENVOLGUTS I BENVOLGUDES, ..DE MOMENT RES DE RES.

 1. Tresinores diu:

  Ja ho he dit altres vegades i ho torno a fer: Tres i no res.

 2. Quina vergonya aquest dirigents d’ ERC e IV , s’ han passat aixó de la paritat pel forro , els d’ IV tant que xerran fa riure……..en quan a ERC si fa o no fa el mateix , perquè de 7= 1 entre els 2 , ¿aixó si que es una paritat? , deu ser la paritat que entenen els Srs. Saura , Carod , Puigcercós , Benach , etc . Els d’ ERC com a català ja emb sap mes greu perque son ¿nacionalistes? , tant xerrar , tant criticar , tan omplir.se la boca , tant de progrès , igualtat , etc , etc , blablabla oi Sr. Carod? , enfín que es pot esperar de l’ actual direcció d’ ERC , els que eren equidistats al 2003 , els que tambè ho eren al 2006 fins a les 9 de la nit del 1-NOV , els grans independèntites que han possat 2 Presidents de la Generalitat sucursalistes i sobre tot l’ actual (Sr. Pepe) conegut com un “gran defensor ” dels drets de Catalunya o aquets grans Independentistes que ara amb el Trispartit-2 diuen que s’ ha de rebaixar la “cuota” de nacionalisme , que es replantejen els conceptes de Nació i Estat , que s’ ha de possar una cara mes amable i no tant nacionalista per “caure millor” a Espanya , etc , etc………el bo d’ aixó es que clar ho diuen quan la gent ja ha votat , per aixó ara tambè hi han tantes dones al Govern de la Generalitat , Sr. Saura i Sr. Carod , molt be , felicitats enhorabona ahhhhhh i graciès……………….ho dic perque tornare ha anar al col.legi de primaria , perque emb donc compte que no se contar gaire be perque si de 7= 1 es paritat emb donc compte que e de repassar “matès” .
  Be per acabar ERC e IV GRACIÈS per la vostra paritat , beig que comencem be (jajajajajajajjajaja).

 3. Ressalat diu:

  És com aquest altre eufemisme que s’han inventat de :”ha cursat estudis de…”, per no dir que ha començat 2 o 3 carreres i no n’ha acabat cap.
  En quant als maleducats, em remto al “post” del meu bloc “La Nené o els blocs”.

 4. Gnom diu:

  travel qrxg search dks:n
  virginia-travel

Els comentaris estan tancats.