L’AJUNTAMENT DE CALELLA I LES TAXES

Ja fa temps que els responsables del govern municipal de Calella (ERC-PSC) ens expliquen la seva gran capacitat per “sanejar” les arques municipals i les virtuts que comporta una bona gestió econòmica segons ells. Però el que s’obliden de manera tendenciosa és d’explicar de quina manera han aconseguit aquests diners i aquest superàvit.

 Bàsicament per 3 raons :

1.- Un excès de sobrepressió tributària al llarg d’aquests anys que ha comportat que l’alça dels impostos municipals des del 2003 és set vegades superior a la mitjana de l‘IPC, comportant una mitjana del 28’5 % .

2.- La manca d’execució dels pressupostos de manera reiterada que dona el resultat de només executar el 42’78% dels projectes que inclouen ells mateixos en els seus propis pressupostos des del 2002.

3.- La nul.la capacitat de valorar i impulsar en les seves prioritats polítiques aquelles qüestions que siguin “realment possibles” de tirar endavant per raons de maduresa de treball, és a dir els projectes fets, les sol.licituds de subvencions certament compromeses , etc. Totes aquestes i d’altres són les raons per les quals ens pretenen fer creure que el resultat econòmic de l’ajuntament , és fruit d’una gestió econòmica bona .

En seguirem parlant.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: L’AJUNTAMENT DE CALELLA I LES TAXES

 1. Ressalat diu:

  4.- La política recaptatòria de la Polícia Local.

 2. De la manca d’ execució dels pressupostos o de la nul.litat per tirar endavant projectes importants , ho deixo sense analizar per no coneixer a fons tot el tema. En quan a l’ excès de pressió tributaria , aixó els ciutadans de Calella ja ho tenim mes que comprovat , la Sra. M. Candini parla del 2003 ença de una puja 7 vegades superior a la mitjana de l’ IPC , del tot cert , precisament fa poc jo ho estava contant i en sortia aproximadament (a ull) unes xifres similars.
  Realment el govern municipal (ERC i psc-PSOE) , en aquest ultims anys quan s’ acosta el periode del pagament d’ impostos municipals , ens deixa les llibretes del banc dels pagaments que les pobres tremolen i mes que tremola el ciutadà quan veu la garrotada que li han clavat.
  Moltes vegades emb pregunto ha que es deu aquesta puja tant alta ja que en molts aspectes la ciutat es veu ben estancada , a part de que Calella es com es i aixó si que no es culpa de ningú , però parlem d’ una ciutat en la que practiment no es pot estacionar un vehicle sense pagar i que en un altissim porcentatje els ciutadans de Calella tenim que deixar el vehicle a un parking privat i ja ens tenim que rascar prou la butxaca.

  Salutacions i Visca Catalunya.

 3. Tresinores diu:

  Desconec el tema, en qualsevol cas vull mostrar el meu ple suport aquells que pateixen i han de suportar dia a dia les mentides, el fruit de la feblesa mental i les limitacions dels que els manca la raó i els arguments.

  I parlant de taxes… aquesta situació també és comuna a tots els ajuntaments del PSC, només cal veure el què es paga a Cornellà o qualsevol poble del Baix.

  I la xarxa d’empreses municipals, d’amics de partit i exfuncionaris dedicades a la construcció i obres, una vergonya.

  La frase de moda era ” este montilla nunca nos da calderilla”

Els comentaris estan tancats.