RÈQUIEM DE MOZART

Aquest dissabte passat el Cor Harmonia Calellenc , sota la direcció del tenor i director del Cor Albert Deprius, ens van oferir el Rèquiem de Mozart en motiu de l’aniversari dels 250 anys del naixement d’aquest compositor, a l’església parroquial de Calella. Va ser un acte esplèndid des de totes les vessants . La comunió –i mai tant ben dit-  del Cor Harmonia amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà sota la direcció de Carles Coll i els solistes , va permetre gaudir d’un espectacle sòlid i molt ben preparat i amb la particularitat de  poder-ho fer –com no podia ser d’una altra manera- a la mateixa Església. Veure l’església gairebé plena ( aforament de 700 persones) ens confirma que quan es fan propostes interessants el públic respon. Felicitats a tots els que ho han fet possible , però molt especialment a l’Albert Deprius i al Cor Harmonia doncs són una formació amateur però amb esperit i resultats  professionals. Un autèntic luxe per Calella.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: RÈQUIEM DE MOZART

 1. Ressalat diu:

  Potser en Tinet ha interpretat que això del rèquiem anava per ell i els seus afins a l’Ajuntament…

 2. Ressalat diu:

  I tant que estem ben pagats!!!
  Ens paga amb treball, il·lusió, tenacitat, lideratge, excel·lència, orgull de ser calellenca…

 3. Enhorabona a l’Albert i tota la seva coral calellenca. Gracies per convidar-me al concert. Puc dir, des del punt de vista professional, que la lectura del Requiem de Mozart va ser força precisa amb moments de gran qualitat. El color del cor es molt bonic. Poden estar orgullosos els calellencs de tenir una coral tan bona.
  Molta sort a tots i sobretot a l’Albert en la seva carrera de tenor, que ben segur donarà fruits espectaculars.
  In bocca al lupo!
  Lluís

 4. Enhorabona a l’Albert i tota la seva coral calellenca. Gracies per convidar-me al concert. Puc dir, des del punt de vista professional, que la lectura del Requiem de Mozart va ser força precisa amb moments de gran qualitat. El color del cor es molt bonic. Poden estar orgullosos els calellencs de tenir una coral tan bona.
  Molta sort a tots i sobretot a l’Albert en la seva carrera de tenor, que ben segur donarà fruits espectaculars.
  In bocca al lupo!
  Lluís

 5. Enhorabona a l’Albert i tota la seva coral calellenca. Gracies per convidar-me al concert. Puc dir, des del punt de vista professional, que la lectura del Requiem de Mozart va ser força precisa amb moments de gran qualitat. El color del cor es molt bonic. Poden estar orgullosos els calellencs de tenir una coral tan bona.
  Molta sort a tots i sobretot a l’Albert en la seva carrera de tenor, que ben segur donarà fruits espectaculars.
  In bocca al lupo!
  Lluís

Els comentaris estan tancats.