PARLEM DE CAMPANYA ELECTORAL –II-

En el darrer blog parlava del que representa al meu entendre una campanya electoral , sobretot un còctel d’idees, gestos , propostes, rèpliques, etc i també la dificultat que crec que existeix de poder explicar amb prou claredat i profunditat tot això als ciutadans.

Deia , que una de les dificultats és la dinàmica dels propis partits polítics que a vegades ofega el missatge , però no vaig explicar , quina dinàmica se segueix aquí a Calella per part d’un partit polític concret.

Els hi explicaré la crònica d’una nit d’enganxada de cartells per part de 3 partits politics (CIU, ERC i PSC) a Calella els hi proposo un joc :

Averiguar quín és el partit que creieu que no respecte ni el més elemental joc net ?

Us explico: 2 d’aquests partits entre els quals hi ha CIU , anem enganxant als llocs assignats i ho fem , com es fa en aquests casos , amb respecte a la resta de forces que vol dir que el primer que arriba deixa almenys un espai pel proper partit .

Doncs bé, que succeeix en realitat?? que un altra partit del que us he mencionat respecte també les regles de joc, però l’altre , sistemàticament va tapant tots els posters o arrencant els que no són els “seus”. De tal manera que es pràcticament impossible que es pugui veure cap cartell que no sigui d’un únic partit com si d’una Convenció es tractés.

Us convido a passejar per Calella i descobrireu , si és que no ho sabeu ja , de quin partit polític es tracta. El pitjor és que el grup de gent que actuaven d’aquesta manera no eren 4 jovenets eixelebrats , sinó persones amb altes responsabilitats públiques.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: PARLEM DE CAMPANYA ELECTORAL –II-

  1. El proper cop, en lloc d’averiguar, serà millor que mirin d’esbrinar.

Els comentaris estan tancats.