EL MEU COMPROMÍS AMB CALELLA

El passat dilluns 18 de setembre , varem fer el primer tret de sortida de l’inici de la campanya de les properes municipals, amb la meva presentació “ja oficial” com a cap de llista . Em sento profundament agraïda i emocionada per la quantitat de gent que va voler acompanyar-me en aquest dia tant important per a mi.

Un dels elements que ha col·laborat a prendre la decisió de presentar-me, a encapçalar aquest projecte col·lectiu de CiU és el fet que crec, que creiem sincerament que Calella pot anar molt millor del que va.

  • Que dia a dia, estem perdent oportunitats,estem perdent pistonada.

  • Que les coses públiques es poden fer millor.

  • Que les decisions es poden prendre pensant més en les persones.

  • Que de l’actitud, de l’estat d’ànim dels nostres polítics he detectat un cert cansament, una falta d’il·lusió per tirar endavant els nous reptes. Els reptes de futur.

  • I segurament el més important, que en algunes decisions molt importants, les han pres sense ser capaços de liderar les seves pròpies decisions.

  • Calella, està amb un to anímic molt baix de la societat.

El món va molt de pressa , els canvis son continus i cal respostes àgils, fermes i amb sentit de comunitat .

Calella en canvi va a pas de tortuga.

Tenim necessitat d’adaptar-nos amb eficàcia, agilitat , rigor i solidesa a aquest món tant accelerat. Calella, el proper 27 de maig si juga molt, no pot perdre el tren definitivament.

Els calellencs necessitem recuperar la il.lusió col.lectiva que hem perdut aquests darrers anys, amb propostes de projectes engrescadors econòmica i socialment per a Calella.

Il.lusió, empenta, experiència, complicitat i sobretot futur és el que volem oferir als nostres conciutadans. I ho diem des de l’autoritat moral d’haver fet una oposició constructiva . Quan hem cregut que era important per Calella, hem facilitat que els pressupostos tiressin endavant, hem aprovat ordenances i iniciatives polítiques ,malgrat la seva complexitat d’aplicació perquè enteniem que és el que Calella necessitava. Des d’aquesta autoritat moral és amb la que avui ens fa dir als ciutadans calellencs que no podem perdre més oportunitats.

Volem donar valor als valors de Calella : Parc Dalmau, El Far, Passeig de Mar, Façana Marítima, Fàbrica llobet, etc, etc. Anem a liderar un projecte de ciutat de qualitat en la seva amplitud de les paraules . CIUTAT I QUALITAT.

El meu compromís amb Calella , és per tant profund i sincer no tinc cap altra prioritat que no sigui ajudar a la transformació de Calella.

M’ofereixo a liderar un projecte de ciutat de qualitat que necessita la implicació de tothom, per això vull prendre 3 compromísos públics davant vostre :

1.-PRIMER, CALELLA, Situaré Calella per damunt de qualsevol altra qüestió.

2.-AMB ELS PEUS A TERRA, Faré propostes ambicioses, però realistes, fugint de les promeses buides que porten al desengany i desencís col.lectiu.

3.-TREBALL POSITIU I EN POSITIU, Treballaré de forma constructiva, sumant esforços i evitant actituds hostils.

En el seu moment ja us proposaré un programa electoral ben definit, acompanyada de tot el meu equip. Un equip format per dones i homes que estimen profundament Calella, molt preparats professionalment i absolutament il.lusionats en la idea de transformar Calella en una Ciutat de qualitat des de totes les vessants.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: EL MEU COMPROMÍS AMB CALELLA

  1. blocaire diu:

    No sé per què em sembla com a mínim 3 dels 5 comentaris anteriors estan escrits per la mateixa persona (com a mínim).

  2. Volem donar valor als valors de Calella : Parc Dalmau, El Far, Passeig de Mar, Façana Marítima, Fàbrica llobet, etc, etc.

Els comentaris estan tancats.