QUÈ INTERESSA AL CIUTADÀ ?????

Fa uns dies vàrem obrir el grup municipal de CIU , un local d’atenció al Ciutadà de Calella per tal de poder constatar de primera ma, aquelles qüestions i problemàtiques que més li preocupen als nostres convilatans.

Com a grup municipal ja ho hem anat fent des de l’inici d’aquesta darrera legislatura ,al propi despatx que teníem atorgat a les dependènces municipals però la manca de poder disposar d’un espai amb més condicions i sobretot de més temps ens va fer veure la conveniència de cercar un espai que estigués mes a l’abast de la pròpia ciutadania

Ha estat un encert poder disposar d’aquest local al bell mig de la ciutat i “al peu” del carrer . Qui digui que als ciutadans i ciutadanes no els hi interessa la política i que no hi ha interès per les qüestions col.lectives , està força equivocat.

L’experiència d’aquests primers dies ha estat molt positiva doncs la implicació del ciutadà de peu en les qüestions generals són d’un nivell de participació elevat. El que em sorprèn més són les suggerències que aporten a problemàtiques que es plantegen dins de la nostra comunitat .

Els polítics ( jo em poso al capdavant ) hauríem de reflexionar en que es falla alhora de tenir el “pols real” de les inquietuds i problemàtiques que més preocupen als nostres veïns. La gestió del dia a dia , fa minvar una visió més global de les necessitats.

La fragmentació de l’anàlisi i sobretot aquesta constant presa de decisió sense tenir totes les derivades de la pròpia problemàtica fa que s’erroni en la solució de moltes de les qüestions que preocupen als ciutadans.

Cal sobretot cultura corporativa, visió àmplia de la ciutat i vocació de treball d’equip, però de debò. No la retòrica que estem acostumats a escoltar darrerament.

Per tots aquells i aquelles que vulgueu aportar elements de construcció de ciutat, de “fer ciutat” des de cada una de les vostres experiències , coneixements i suggerències, estem a la vostra disposició al c/. Ànimes 50 de dilluns a divendres de 5 a 8.

Calella ho necessita. Us esperem ¡ ¡ ¡ ¡

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: QUÈ INTERESSA AL CIUTADÀ ?????

  1. l’alcalde de Mislata em va fer una proposta que vaig valorar i que finalment vaig acceptar perqu crec que s una proposta a qu qualsevol ciutad

Els comentaris estan tancats.