FESTIMATG DE CALELLA

Aquest passat diumenge es va cloure a Calella el Festival de la Imatge que dels dies 8 al 30 d’abril ens ha ofert a la ciutadania de Calella i al públic en general un seguit de propostes vinculades a la promoció i difusió del món de la imatge .

Foto-film és l’entitat de Calella que ha organitzat aquests esdeveniments que incloïen el XII Certamen de Curtmetratges, XXX Trofeu Torretes de Fotografia, XXXIII Trobada Internacional de Cinema 9’5 , Mercat de Fotografia i Cinema de Col.lecció i una Mostra de Cinema retrospectiu, audiovisuals, tallers i exposicions de fotografia, etc. Excel.lent el nivell de treball de propostes cinematrogràfiques , em quedo personalment amb la selecció dels curts guanyadors en la convocatòria “Especial Mar” que es varen projectar diumenge al migdia a la Sala Mozart : El gran Zambini, La Carmen, Avatat, etc. Excel.lent, insisteixo.

És una pena que aquest treball de tanta qualitat tant pel que fa als organitzadors com els propis concursants no se’n faci més ressò a nivell de Catalunya, s’ho mereix.

Foto-film de Calella, amb 40 anys d’experiència, ha tornat a convertir-se , una vegada més en un referent alhora de fer de la ciutat de Calella una plataforma per descobrir nous valors en el món del curmetratge, així com el treball de la nova generació de fotògrafs .

Felicitats a Joaquim Sitjà com a President de Foto-Film ,a Josep M. Colomer a Quim Botey ,a Toni Roura , per fer del seu amor per la imatge un referent de consolidació cultural per la nostra Ciutat. I també felicitats per la presentació divertida i fresca del Festival per part dels alumnes dels Tallers de Teatre de la Fàbrica.

Ara cal una empenta més contundent que faciliti i projecti molt més àmpliament la consolidació d’aquest Festimatg com un referent Cultural important –perquè ho és- de la nostra Ciutat.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.