ANY NOU….. PEATGES MÉS CARS

La qüestió dels Peatges és dels temes de política nacional molt però que molt recurrent . Anem a pams . Quan CIU estava al govern varem veure campanyes orquestrades com per exemple la d’ERC on reclamava una “Catalunya lliure de

Peatges “ , es pot consultar a la pròpia web d’ERC declaracions com les següents : “Oliveras qualifica la pujada dels peatges de nou atac de pillatge sobre els ciutadans de Catalunya per part de l’Estat “ (1 de gener del 2002 )o Huguet considera que el tema dels peatges ha arribat al límit de la paciència d’ERC “ -18 de febrer del 2003 (Per cert any d’eleccions .)

Un altre capítol a part mereix la Consellera Tura , on podreu recordar com s’agafava literalment a les màquines de peatges per reclamar l’aixecament de les barreres mitjançant una concentració de persones tot apel.lant a l’acte cívic de fer sonar massivament els claxons . Què en diu ara la Sra. Tura.???

On som avui dia els ciutadans de Catalunya governats pel Tripartit?? doncs novament per aquest any 2006 tenim un augment dels peatges , fins i tot per sobre , de l’IPC.

Fem memòria : El Grup de Treball format per representants de tots els partits polítics i sorgit després del “ Manifest de Gelida “ va acordar que l’augment de l’IVA no repercutís mai entre els usuaris catalans i també el propi Pacte del Tinell varen prendre aquest acord i ara arriba la realitat , que no és una altra que s’obliga a pagar als catalans el que hauria de pagar el Govern Espanyol.

Quan la desmemòria del Conseller Joaquim Nadal li fa dir en la Roda de Premsa d’anunci de la puja dels peatges que és deu a que el govern CIU no havia aplicat el percentatge de l’IVA, és d’un cinisme polític inigualable , perquè no explica, fil pel randa,el que diu el Grup de Treball dels Peatges, del qual ell s’omple la boca quan li interessa dir que hi ha participació. Per cert aquest tema de la puja del peatges no l’ha portat al grup de treball i tots els membres es varen assabentar amb la Nota de Premsa del seu departament de Política Territorial.

Quan menciono el cinisme polític em refereixo també a la desmemòria intencionada en no recordar el compromís del seu propi partit , a part de totes les accions empreses per la seva companya de govern, la Sra. Tura quan era Alcaldessa de Mollet , i les manifestacions a l’oposició de seu germà Manel Nadal, per cert Secretari de la Mobilitat en l’actual govern. Abans votaven a favor del rescat dels peatges i ara no només els incrementen i de quina manera , sinó que voten en contra la supressió del peatge de Mollet.

Durant aquets 2 anys el tripartit no només no ha fet res per reduir els peatges , sinó que els ha augmentat un 8’5 % . Quan parlo de desmemòria intencionada em refereixo a perquè no diu el Conseller Nadal la proposta de CIU (novembre 2005) de que el tripartit congeles les tarifes de peatges pel 2006 i que els pressupostos de l’Estat per aquest any 2006 destinés 41 Milions d’Euros , al fons de rescat de peatges que servís per eliminar la barrera de Mollet.

On és ara , La Catalunya lliure de peatges ???, On és ara el rescat dels peatges ?? On és ara l’aixecament de les barreres ??

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: ANY NOU….. PEATGES MÉS CARS

  1. A la panxa del bou, on no hi neva n’hi plou. Metàfora de l’uter matern. Amagats i protegits per uns mitjans de comunicació més que fidels, formant un autèntic “movimiento”

Els comentaris estan tancats.