RAMON TREMOSA

Ahir vaig assistir a la presentació del llibre d’en Ramon Tremosa “Estatut de Catalunya, veritats contra mentides “ . Van tenir cura de la presentació a part de l’editor Eliseu Climent , el periodista Francesc-Marc Alvaro i l’historiador Joan B. Culla.

De fet més que la presentació d’un llibre , semblava una mica tornar a reunir-nos uns ciutadans, més de 200 al col.legi de periodistes, per realimentar-nos d’arguments enfront del combat quotidià de calumnies i mentides que fa tant de temps que s’està abocant en contra de Catalunya arran de l’Estatut.

Molt interessant les aportacions d’ Alvaro i Culla en el sentit de que el projecte d’Estatut ha desfet un equívoc en el sentit de que els progressistes i la majoria d’espanyols democràtics entenien que l’Estatut del 79 era un punt d’arribada , no pas un punt de partença cap a la convivència, en igualtat de condicions, de dos països: Espanya i Catalunya com hem cregut sempre els Catalans.

Alvaro i Culla, coincideixen a dir que la presentació de la “solució al dèficit fiscal català” descoloca a tots els espanyols de dreta i esquerra , tot manifestant un desconcert i ignorància absoluta fins al punt de manifestar “ però es que hay algún problema ???”

Certament el debat Estatutari ens evidencia més que mai que no tota Espanya ha fet el mateix transcurs democràtic. Per la majoria d’Espanyols les Comunitat Autònomes són Diputacions amb bandera, banda i música.

L’oportunitat del llibre del Ramon Tremosa , un cop més, és com diu ell mateix un llibre d’urgència per combatre amb arguments,totes les mentides que es diuen de Catalunya i els Catalans.

Us el recomano és clar, contundent i didàctic . No us el perdeu.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: RAMON TREMOSA

  1. Tristany diu:

    En Mas no ha llegit el llibre d’en Ramon Tremosa, oi?

Els comentaris estan tancats.