UN GRAN HONOR. UNA GRAN RESPONSABILITAT

Avui els companys de Convergència i d’Unió de Calella m’han encomanant formalment que encapçali la llista a les properes eleccions municipals del 2007.Tot i que feia dies que les respectives direccions ho sabíem, fins avui l’assemblea local de la Federació de CiU no s’ha manifestat.

Avui doncs comença oficialment un repte.Repte, oportunitat, horitzó …. Tots els grans reptes ens generen inicialment un encongiment d’estomac, una mica de vertigen. El tret de sortida ha anat bé. No hem tingut cap guerra interna. Ara, el lideratge vol dir anar sumant. Això, sense cap mena de dubte, és el més difícil.Anar sumant per aconseguir una bona llista.

I anar sumant també idees. Idees potents, transformadores, de futur. Les dues coses són complementàries. Sense idees no hi haurà persones potents per compartir candidatura i projecte. Sense persones potents i amb il·lusió, no hi haurà projecte.Ja tenim feina doncs. Ja tinc feina i per uns quants mesos. De moment, aquesta passada nit i en el transcurs de l’assemblea de la Federació he notat, molta il·lusió col·lectiva i escalf envers a la meva persona , elements que d’entrada agraeixo profundament i que ens ha de permetre, em permetrà, afrontar amb força i dinamisme un canvi en el govern de la ciutat de Calella que permeti recuperar aquesta il·lusió que la va portar a liderar econòmicament i social l’Alt Maresme .

També vull aprofitar l’avinentesa per agrair a totes les persones que al llarg d’aquests darrers dies m’han donat el seu suport de manera espontània pels carrers de la meva ciutat.

Ara, a treballar per Calella i els calellencs.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: UN GRAN HONOR. UNA GRAN RESPONSABILITAT

 1. Jordi diu:

  Endevant Montse!!!! Estic segur que aconseguirem l’alcaldia amb tu al capdevant.
  Se que sóc novell en política però estigues segura que t’ajudaré en tot el que faci falta.
  ÀNIMS !!!!

 2. hafriyat diu:

  les maquinàries tenenbrosses es possatran en marxa contra la teva persona.Els fa por que una dona jove,nacionalista i que representa el progrés per Calella assoleixi l’alcaldia

 3. al mateix temps que una gran responsabilitat, un gran honor compartir amb un grup d’excel·lents persones un projecte innovador

Els comentaris estan tancats.