Catalunya i el Món

Aquests dies que estem immersos en un estat d’il.lusió col.lectiva i pressió mediàtica (la espanyola) davant de l’aconteixement històric del nou ESTATUT, podríem caure en anestesiar-nos excessivament del que passa a l’entorn nostre .

Què està passant a New Orleans? , els fluxes migratoris i la “Valla” cada cop més alta a Melilla?.

Avui m’ha arribat a les mans una nova informació d’Amnistia Internacional on denuncien que el ciutadà Espanyol Paco Larrañaga ha estat condemnat a Pena de Mort (amb injecció letal )com acusat de violar i assessinar a 2 dones. Amnistia Internacional denuncia que en el judici , el jutge no va permetre testificar a 35 persones que asseguraven haver estat amb ell a centenars de Kms del lloc del crím. Només el testimoni ple de contradiccions d’un sol testimoni serveix com a única prova incriminatòria.

Serveixen aquestes ratlles per ajudar a fer una Crida contra la Pena de Mort . El proper dia 10 d’octubre ,és el Dia Internacional contra la Pena de Mort , quans casos com aquests existeixen arreu del Món?

No podem baixar la guàrdia .

Que el nostre Món més immediat no ens distregui excessivament d’aquells esdeveniments que succeeixin arreu d’aquest planeta tan convuls.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

14 comentaris a l'entrada: Catalunya i el Món

  1. Es una prova , viska Catalunya

  2. Visca Catalunya , es una prova ,andavant CiU

  3. POLITICA diu:

    Visca Catalunya , andavant CiU. Es una prova

  4. Visca Catalunya , Visca CiU , Visca CDC , es una prova

  5. Es una prova visca Catalunya i CDC

  6. Es una prova Visca Calella

  7. söyleşi için thanksss

Els comentaris estan tancats.