Una mes a la família

Un grup de companys i amics m'han engrescat a crear el meu propi bloc. Dubtava, però finalment al visitar-ne algunes, vaig comprendre les possibilitats de comunicació que tenen els blocs.

Possibilitats de comunicació, de debat, de construcció tranquil.la i reflexiva. Amb aquestes premises començo doncs aquest bloc. Premises i compromís personal de fer debat, positiu, de futur. Reflexió estratègica en els diferents àmbits en els que hi tinc alguna responsabilitat. A nivell de país, de Calella, la meva ciutat d'adopció, i del Maresme, la nostra comarca.

I començar aquesta tasca, a pocs dies de l'aprovació de l'estatut, del nou estatut de Catalunya, és un privilegi. Perquè, sense cap mena de dubte, participar en la política activa del país en aquests moments en que podem afirmar que s'ha acabat la reconstrucció nacional iniciada amb la restauració de les nostres institucions i començar ara una nova etapa de recerca de la plenitud nacional, és un autèntic privilegi.

Espero doncs que l'estatut que ha votat el 90% del Parlament Català es respecti a Madrid. Catalunya ha parlat a través del seu Parlament amb la veu ben alta i ben clara . Cal mantenir la unitat.

No podem permetre que la força d'aquests 4 partits pugui esquerdar-se per la pressió de partits «germans» .

Esquerdar la solidesa del SÍ del passat divendres és esquerdar la confiança dels ciutadans de Catalunya amb la sobirania del Parlament de Catalunya.

Dies queden. Però no fem més renúncies, si us plau.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.