EL PSC, O LA FRIVOLITZACIÓ DE LA POLÍTICA

Hi han partits que estan tant confiats en la seva pròpia estructura de partit i en la seva pròpia veritat, que sembla que els hi cau molt lluny una qüestió tant actual, en aquests darrers temps, com és  la desafecció política. 

Només aquesta raó pot ser la que ens pugui fer entendre (?) com han sigut capaços de frivolitzar fins a un extrem increïble el missatge polític traduint-lo en una fragància o perfum . Aquest fet ens demostra, una vegada més, com la maquinària socialista està formada per persones que lluny de voler estimular el debat de les qüestions que puguin afectar a la ciutadania, prefereix de manera sistemàtica, distreure als ciutadans amb cops d’efecte mediàtics que substitueixin el debat i la reflexió.

La societat-espectacle que en d’altres qüestions s’ha arrelat , ara ens arriba de la ma del partit del PSC tot fent creure a la gent que una ideologia concreta, un partit concret, té un determinat olor, perdó fragància o perfum.

Difícilment podrem combatre la desafecció política amb estratègies polítiques com aquesta darrera del PSC. A qui va dirigit això ?? Dubto molt que la majoria de catalans i catalanes que s’aixequen cada dia de bon matí per anar a treballar i que amb dificultats intenten arribar a fi de mes, amb prou tranquil·litat, els hi preocupi molt  si el PSC de Catalunya fa olor a fragància o perfum.

Per tal de que la gent torni a percebre que la política és important necessiten solucions creïbles per als nous reptes: immigració, seguretat, sostenibilitat, etc.  Propostes que només poden venir per part de tots els partits amb rigor i seriositat.

Aquesta frivolització només fa que restar confiança a TOTS els polítics i partits , malgrat que sigui els socialistes catalans els responsables.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

12 comentaris a l'entrada: EL PSC, O LA FRIVOLITZACIÓ DE LA POLÍTICA

 1. Llàstima que al final sigui només una fragància , ja que fa pocs dies vaig veure emmarcat un recull de Premsa de l’ any 1982 en que Joaquim Nadal , el Conseller d’ Obres Publiques dels Tripartits-1 i 2 i candidat a la Presidència de la Generalitat al 1995 pel “psc”-PSOE deia: “YO PASO DE LA LOAPA , HAY COSAS MAS IMPORTANTES QUE ARREGLAR” , és ha dir que l’ eliminació de facto de la Generalitat a l’ home llavors Alcalde de Girona l’ importava un rave i desprès gossa ha presentar-se a President de la Generalitat i ha estar 2 legislatures de Conseller (nefast per cert) d’ Obres Publiques de la Generalitat . Com diuen en castellà “vivir para ver” , aquest si que necessitaria litres i litres de colònies per tapar el tuf polític que desprèn desde fa dècades que és el mateix que desprenen molts dels líders del seu partit o partidet (per supeditat) i amb caretes i carotes de progrés i “¿catalanistes de progrés?” , però bé amb això del perfum i les flaires intenten tapar les seves pròpies mancances , limitacions , la poca feina i servilisme a Madrid , el traçat del TGV , el caos de Rodalies o el no anar a la manifestació del 1-DES , etc , etc , ……per no allargar-me més.

  Si algú vol més informació sobre el que comento del “Quim” Nadal , en el meu bloc queda més ben explicat.

 2. Per un altre banda el “perfum” finalment ha quedat com una espècie d’ ambientador pel despatx o per la roba de l’ armari anomenat “FRAGÀNCIA SOCIALDEMOCRATA” , al menys i encara que sigui per una vegada , deu ser de cara a les eleccions del 9-M , ara sembla que volen ser o semblar socialdemocrates. Que jo sàpiga formacions com CDC o Esquerra (abans ERC) , tenen diferents corrents i sectors dins dels seus respectius partits i precisament un d’ ells es la socialdemòcracia. Llavors no seria ja millor ja anomenar-la directament “fragància del psc o del psc-psoe” o es que amb la bajanada de la fragància també volen “tapar” ha base de flaires del carrer Nicaragua l’ existència de CDC o Esquerra (abans ERC).

 3. pırlanta diu:

  Obres Publiques de la Generalitat . Com diuen en castellà “vivir para ver” , aquest si que necessitaria litres i litres de colònies per tapar el tuf polític que desprèn desde fa dècades que és el mateix que desprenen molts dels líders del seu partit o partidet

 4. Nikon s640 diu:

  Este article es muy bueno. Quero leer mas ahora. Mucho gracias!

  Nikon S570
  Nikon S70
  Linksys Wireless Routers

 5. Rolex Swiss Eta orologio from china hot replica:: relojes de Rolex diamantes falsos de submariner gold Blue Rolex Gmt-ii mens 116710.

 6. Ja era hora que algú digués la veritat. Totalment d’acord. L’oposició destructiva i, sobretot, de desgast cap a la figura de Josep Basart, els atacs durant la campanya a la regidoria de Serveis Socials (des de quan estan tan interessats per Serveis Socials CIU , des que hi ha al davant una persona ultracompetent com la Pilar Rocafort, potser?), i l’atac en general a ERC i gens al PSC que també formava part de l’equip de govern…tot plegat farà que la senyora Candini i el seu equip reculli només això: el que ha sembrat.

Els comentaris estan tancats.