DESPRÉS DE LA TROBADA BLOCAIRE

  Finalment dissabte ens vàrem trobar 7 de tots els blocaires que hi ha a Calella, va ser un sopar molt , molt agradable . 

El company Jordi Sitjà i Vilarodona , va ser l’encarregat d’escollir el vi i posterior cava i vàrem descobrir que és un gran gourmet . En Vilapou després de fer  d’amfitrió , al cap i a la fi , va ser ell quí va promoure la trobada , va optar , després,  per fer un paper més d’observador tot seguint les converses i temes que inicialment i sense renunciar a la seva condició personal de periodista en Saül anava plantejant al personal. 

El balcó de l’ajuntament sense senyera, els comentaris desagradables d’alguns blocs, Catalunya, Espanya, el paper dels partits polítics davant l’actual situació política ,l’abstenció serà important ? Quí és el Carrasclet, i el Gran Barrufet, serà home o dona ?? varen ser alguns dels temes que engrescava la nit. 

Després uns quants “troneres” varem allargar una mica més la trobada , tot fent un recorregut per locals de Calella.  Molt bon rotllo i a l’espera d’una trobada futura que puguin incorporar-se més blocaires.

Una abraçada a tots els que vàrem participar del sopar i també als que no conec però que m’il.lusiona pensar que en la propera convocatòria vindran.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: DESPRÉS DE LA TROBADA BLOCAIRE

 1. En Carrasclet61 evidentment és home ….jajajaja si no m’ hagués posat Carrascleta o fins i tot ara estaria bé Carrasqueta en homenatge al repetidor de TV de Terres d’ Alacant que directament “gràcies” al PP de València amb el Presidente de la Generalitat Valenciana Francisco Camps al capdavant i indirectament (suposo) també “gràcies” a en Pepe Montilla , ha portat al tancament dels repetidors de la Carrasqueta i TV-3 ja no és veu a Alacanti dins de poc a tot el Païs Valencià.
  Enhorabona ha en VILAPOU per organitzar la trobada , i m’ alegro que tot hagi anat tant bé. Fins la propera trobada , en la que tant de bo poguem vindre més blocaires. Bon Nadal i bones Festes a tots.

  SALUTACIONS i VISCA CATALUNYA i CALELLA.

 2. Francisco diu:

  Bones Vilapou,
  Amb un company, estem creant un forum on posar informació, noticies i debatre diferents temes sobre Calella. Hem adjuntat la teva adreça si no et fa res. Si tens algun problema, avisa i treure’m l’enllaç. La pagina és http://calella.mforos.com/.

  Bones festes

 3. Francisco diu:

  Bones Montserrat,
  Amb un company, estem creant un forum on posar informació, noticies i debatre diferents temes sobre Calella. Hem adjuntat la teva adreça si no et fa res. Si tens algun problema, avisa i treure’m l’enllaç. La pagina és http://calella.mforos.com/.

  Bones festes

 4. Francisco diu:

  Bones Montserrat,
  Amb un company, estem creant un forum on posar informació, noticies i debatre diferents temes sobre Calella. Hem adjuntat la teva adreça si no et fa res. Si tens algun problema, avisa i treure’m l’enllaç. La pagina és http://calella.mforos.com/.

  Bones festes

 5. No estàs autoritzar a realitzar publicar aquest contingut.

 6. Ja era hora que algú digués la veritat. Totalment d’acord. L’oposició destructiva i, sobretot, de desgast cap a la figura de Josep Basart, els atacs durant la campanya a la regidoria de Serveis Socials (des de quan estan tan interessats per Serveis Socials CIU , des que hi ha al davant una persona ultracompetent com la Pilar Rocafort, potser?), i l’atac en general a ERC i gens al PSC que també formava part de l’equip de govern…tot plegat farà que la senyora Candini i el seu equip reculli només això: el que ha sembrat.

Els comentaris estan tancats.