TOT A CENT

Aquest títol respon a un article que l’Antoni Puigverd va publicar el passat divendres 8 de juny a “La Vanguardia “ i a on fa diferents reflexions a l’entorn del què s’ha transformat la política catalana actualment. Inicialment fa especial menció a que gairebé la meitat dels catalans no varen anar a votar, tot manifestant la seva preocupació per la desafecció de la ciutadania envers a la política i els seus representants. L’Antoni Puigverd, gens susceptible de que algú pugui considerar-lo pro-convergent , diu entres d’altres coses : Tradueixo del castellà “ “Es suposava que els partits d’esquerra eren més municipalistes que CIU, però resulta que es reparteixen els consells comarcals, les alcaldies i les diputacions en un “Tot a cent “ . No estan negociant el millor poder local possible: estan apuntalant la fràgil bastida del tripartit. “…………………. “ No és d’estranyar que en aquest context abundin les hipoteques per salvar les pèrdues reals de vot. El PSC, per exemple s’hipoteca cada cop més amb ERC i li paga quotes diverses: li serveix en safata presidències de diputacions, li ofereix alcaldíes. Inclús es treuen de la butxaca un regal sorpresa , les rebaixes del castellà en boca del propi Conseller Maragall “Donde dije digo, digo Diego “. “Mentrestant els dirigents de CIU se les veuen i se les desitgen per frenar , una vegada més el rodet del tripartit. CIU ha resistit com un “jabato” en aquestes darreres eleccions……..” En definitiva Puigverd denúncia que el repartiment del pastís institucional comporta “actuar descarnadament la tasca d’esprémer el resultat de les anèmiques urnes electorals “. Conclou dient que no ens ha d’estranyar a ningú que la desafecció a la política vagi augmenten cada dia que passi. Alguns representants polítics de Calella ja han aporten el seu gra de sorra a aquesta desafecció i desencisament de la política no respectant la llista més votada.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: TOT A CENT

  1. Ressalat diu:

    Perquè tu, fart de CiU, de bilis no en destiles gens, no?

Els comentaris estan tancats.