LA RIERA DE CAPASPRE : MÀXIM COMPROMÍS

La importància del cobriment de la Riera de Capaspre, és quelcom que compartim tots els partits polítics. Des de CIU ja varem impulsar una esmena als pressupostos de l’Estat que va ser recolzada per tots els partits polítics al Senat i en  la qual cosa es destinava 1 Milió d’Euros a la Riera. Ara hem volgut refermar i consolidar molt més el compromís de tirar endavant aquesta obra important , presentant una proposició  de llei  al Senat , per tal de que sigui declarada d’interès general pel govern de l’Estat. Què comporta això ?? 1.- Comprometre clarament a tots els partits polítics de la urgència en l’execució d’aquesta obra. 2.- Incrementar encara més al milió d’Euros de dotació en el pressupost del 2007 ,  amb el compromís  per part del Ministeri de Foment d’assumir bona part de l’execució total de l’obra. 3.- Impulsar la signatura  del conveni en  breu temps per part del Govern de l’Estat i de la Generalitat de Catalunya , per tal de tirar endavant l’execució de l’obra. 4.- Eficàcia i agilització en el tràmit per esdevenir una única administració actuant , per coincidir 2 obres importants en un mateix espai (Rotondes i Cobriment Riera ). Desitjo i espero que tots els partits polítics donin suport a aquesta iniciativa , en el seu tràmit parlamentari , com ho varen fer en les anteriors , i adonar-se’n de l’oportunitat d’aprofitar al màxim les oportunitats parlamentàries i administratives que ens facilita i ens brinda en aquests moments La Riera. Així sigui.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.