UN VOT A CIU PER CONSTRUIR LA MILLOR CATALUNYA

CiU vol desenvolupar un projecte de país en majúscules, i per aquest motiu, reclama als ciutadans que votin pensant en Catalunya .

• Després de quinze dies de campanya, ja hi hagut temps per exposar tots els arguments que justifiquen un vot per Convergència i Unió.

Ara és el moment de fer la reflexió final i valorar quina és la Catalunya que volem els propers anys. És un moment decisiu, perquè la decisió que surti de les urnes marcarà per bé o per mal el futur del país.

• Convergència i Unió té intenció, si encapçala el proper Govern de la Generalitat, de desenvolupar un projecte de país en majúscules per fer els pròxims anys la millor Catalunya de la història.

Tenim les idees (propostes clares i ambicioses), tenim l’equip (amb gent disposada a dedicar els millors de la seva vida a Catalunya) i tenim les ganes.

• CiU demana als votants catalans que no només actuïn en clau partidista, segons les seves afinitats, sinó que sobretot ho facin en clau de país, ja que abans que electors són ciutadans de Catalunya, i que la decisió que prenguin els afectarà de manera directa.

No demanem l’adhesió a unes sigles, demanem l’adhesió a un projecte.

• Convergència i Unió és la casa gran del catalanisme. És a dir, som la força que aglutina tothom qui tingui un mínim sentiment de país, de pertinença a Catalunya, independentment dels seus

orígens. L’objectiu és seguir construint un país inclusiu.

Volem governar per consolidar la nostra personalitat nacional, aprofundir en la nostra consciència col·lectiva i treballar pel

Catalunya és de les nacions vives més antigues de la història, tal i com va dir en el seu dia Pau Casals, davant de les Nacions Unides, i per tant, tenim la obligació de seguir aixecant la bandera del nostre autogovern, que és la bandera de la nostra llibertat.

• Volem ser el Govern de tots els catalans, sense excepció. I això passa per treballar pensant en tothom i amb una clara voluntat de sumar, mai de restar ni de dividir.

• Volem una Catalunya moderna i a l’alça, tal i com sempre ha volgut ser.

• Volem una Catalunya de persones lliures i responsables. No volem un país de persones tutelades, volem que la gent utilitzi la llibertat amb responsabilitat.

Apostem per la corresponsabilitat: una administració forta i una societat forta.

• Volem una Catalunya on la cultura de l’esforç sigui un dels valors més destacats i que aquesta substitueixi la cultura de la subvenció.

• Volem una Catalunya amb ànima social. Tots els ciutadans han de tenir les mateixes oportunitats, ningú ha de quedar enrere.

• Volem una Catalunya en la qual el culte a la joventut se substitueixi per una aposta per l’esperit jove, independentment de l’edat.

Dimecres hi ha l’oportunitat d’optar per un Govern que estimi el país, que governi bé, que tingui un projecte de país, amb President que actuï amb lideratge, un Govern que tingui ambició, que actuï amb convicció, que retorni a Catalunya l’autoestima i el prestigi perduts.

Està clar que si els ciutadans volen la millor Catalunya de la història només poden optar per Convergència i Unió. progrés dels nostres ciutadans.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: UN VOT A CIU PER CONSTRUIR LA MILLOR CATALUNYA

  1. “Volem una Catalunya moderna i a l’alça, tal i com sempre ha volgut ser.”Oh,thank you for sharing,.

Els comentaris estan tancats.