ON ÉS EL REGIDOR DE TURISME DE CALELLA ????

En el darrer Ple de l’Ajuntament de Calella , el passat dijous 6 d’abril, varem viure una de les jornades més sacsejades en quan a participació del públic (inquiet, molt inquiet ) que jo recordo .

Va haver queixes (algunes amb maneres molt poc correctes, com és el cas d’una senyora que reclamava un pis social per ella )va haver com dic demandes de tot tipus : social, mobilitat, garanties en la concessió de permisos en noves construccions,etc però sobretot la queixa d’un grup de veïns que tenen molt però molt difícil poder descansar pels sorolls constants en bars i pubs i algun aldarull ocasionat per grups de joves estrangers que festegen excessivament la seva estada a la nostra Ciutat.

Però el que em mou a fer aquesta reflexió és el paper de l’Alcalde i alhora Regidor de Turisme , Josep Basart, és sorprenent veure la seva reacció, quan un veï que es queixava d’aquests circumstàncies i va dir que promouria la creació d’una plataforma per aconseguir el descans dels veïns ,el Sr. Basart sense cap tipus de rubor li va manifestar que ell s’apuntaria a la plataforma .

Tots els partits polítics de Calella participem de la voluntat que la política turística del nostre municipi es basi en la qualitat i no en un turisme de tercera que fa que hi hagin més dificultats que oportunitats per la nostra Ciutat i també pels propis empresaris.

Em consta que aquesta inquietud és compartida per la majoria dels empresaris de Calella però el que em sorprén és que el Sr. Basart exerceixi de Regidor de Turisme quan les notícies són bones i així se’n porta una part del mèrit però quan les notícies són dolentes o dífícils de gestionar, llavors desapareix, s’apunta a la plataforma dels veïns i carrega contra els empresaris turístics (oblidant-se que té un conveni signat amb l’Associació Turística de Calella) i traslladant tota la responsabilitat únicament a ells.

S’oblida el Sr. Basart que en l’acte de presentació d’aquest Conveni que ell anomena Agència Turística de Calella deia coses ( no fa ni 2 mesos ) com aquestes “Aquesta col.laboració està farcida de bones intencions i la gestionarà una Comissió de 8 persones 4 per part de l’Ajuntament i 4 per part dels empresaris i gestionarà les activitats a desenvolupar i promoure la ciutat “.

L’ajuntament de Calella i per tant el seu Alcalde alhora Regidor de Turisme, té eines per fer complir de manera molt més eficaç l’ordenança actual contra els sorolls (bona part de les queixes dels veïns assistents ) per tant abans de que s’apunti a la plataforma ( per cert contra quí anirà ell ??) que faci els deures que les ordenances actuals ja obliguen.

El Sr. Basart fa bona aquella dita que diuen els castellans i que és :

“He llegado , Han embarrancado “

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: ON ÉS EL REGIDOR DE TURISME DE CALELLA ????

  1. Toujours, une fois comparée vrai à replica Rolex le modèle la différence des prix est clairement apparente.

  2. Vaig escoltar com deia el tema de la plataforma, al.lucinant ¡ ¡ Així doncs ell no té cap responsabilitat ??

Els comentaris estan tancats.