TEMPS DE RETROBAMENT

Aquests dies de festes nadalenques són propicies a part dels tradicionals àpats de nadal d’empreses i familiars , programar actes per part de les entitats culturals que tinguin a veure amb les Festes de Nadal.

Em refereixo concretament a dos actes que he anat a la meva ciutat de Calella i que han estat propostes molt i molt interessants. En primer lloc el Tradicional Concert de Nadal amb la cobla Montgrins que organitza l’Agrupació Sardanista de Calella cada any i que per aquesta ocasió han volgut que fos a més un acte de reconeixement a Joan Vidal i Gayolà . Reconeixement absolutament merescut per la seva llarga i constant trajectòria en bé de la recuperació del patrimoni tradicional i cultural de Catalunya.

El concert d’enguany però tenia més elements interessants com va ser la interpretació del pianista i compositor Albert Guinovart juntament amb el tenorista Jordi Molina sobre temes de l’obra de teatre “ Mar i Cel “ . Excepcional la suma de sinergies musicals , plena de matisos que ens brindaven la Cobla de montgrins, el tenorista i l’Albert Guinovart. Magnífic ¡ ¡ ¡

Felicitats a l’Agrupació Sardanista de Calella per l’organització d’aquest esdeveniment que va estar conduit amb la solidesa professional de sempre de la Rut Martinez.

Un altre esdeveniment ha estat també el Concert-Espectacle Musical del Poema de Nadal de Josep Mª de Segarra organitzat pel Cor Harmonia de Calella i que amb la participació també de l’Orquesta de Cambra de l’Empordà , el tenor Albert Deprius , la cantant Mone sota la direcció de Carles Coll i els actors Martí Peraferrer i Francesca varen interpretar un versos de Segarra, càlids,vibrants, i encara amb emoció fresquíssima després de 74 anys d’haver estat escrits pel seu autor. Una interpretació musical exquisita i absolutament contagiosa amb el públic.

Felicitats també al Cor Harmonia Calellenc per aquesta proposta tradicional i alhora actual d’un clàssic com el “Poema de Nadal “ i agrair al director de l’orquestra Carles Coll el seu treball, tan vibrant i alhora tan divertida fent que el públic participes de l’espectacle. És a dir, que participéssim de l’esperit d’aquestes festes que és al capdavall del que és tracta si més no en aquestes dates i és, el d’estar i sentir-nos més a prop uns amb els altres.

Aquests dos actes certament ho varen aconseguir.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: TEMPS DE RETROBAMENT

  1. Un retrobament a cavall de la nostàlgia d’uns temps en què ens acompanyava la joventut i les ganes de viure i el present

Els comentaris estan tancats.