CARTA OBERTA A L?ORIOL ABELLÓ

Tot i que militem en el mateix partit no ens coneixem, però permet-te?m que t?adreci aquestes quatre ratlles per demanar-te una mica de reflexió. No podem combatre la diferència ideològica des de l?insult i el menysteniment , això debilita la teva acció política i et fa petit davant dels altres . Te?n recordes del ?Pujol, enano habla castellano ? quina impressió vas tenir tú quan vares escoltar això ?? doncs el de trobar-te davant d?un munt de gent que el que volien era ofendre i vèncer a l?adversari polític sense cap altre recurs que no fos l?insult.

Si de debó vas adreçar els insults que s?ha fet públic aquests dies i no els vull repetir , és exactament igual. Et demano Oriol reflexió, aquestes expressions responen a una actitud tova, trista i mancada del més absolut respecte pels altres.

L?acció política, per a mi , és convèncer amb plantejaments socials, culturals, amb força intel.lectual i moral. L?acció política no és mai vèncer amb menysteniment i amb actituds poc constructives .

Com vols justificar-te o defensar-te davant el periodista que es fa ressó ?d?allò que tu havies escrit ? ? amb frases com : ?Per a mí tu ets un porc..? ;?Tranquil que això no és cap amenaça sinó una advertència…. (?) .

Insisteixo Oriol, reflexió i serenitat . Suposo que el fet de ser militant de CDC deu ser en part per la figura de Jordi Pujol. Aquesta mateixa setmana s?ha celebrat en el Centre d?Estudis Jordi Pujol un seminari titulat ?Construint la societat responsable ? et recomano que llegeixis les conclusions si més no, i especialment el que diu el President Pujol quina principal vocació de treball ara es dedicar-se a treballar sobre l?IVA, és a dir, IDEES, VALORS I ACTITUDS.

T?ho recomano Oriol, amb respecte.

Montserrat Candini i Puig

Membre del Comité Executiu Nacional de CDC

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: CARTA OBERTA A L?ORIOL ABELLÓ

 1. Hola, Montserrat

  T’adjunto l’adreça del meu bloc, a on intento dur a terme precisament allò que li demanes a l’Oriol Abelló: dotar d’arguments i raons els ideals catalanistes:
  http://blocs.mesvilaweb.com/croatcatala

  Intento fer-ho des d’una perspectiva tant vàlida per a ERC com CiU, provant de dissimular fins allà on puc la meva pròpia posició.

  Malauradament no disposo de gaires mitjans per difondre’l, per això he de fer-me la publicitat jo mateix, com estic fent ara 🙂

 2. dErsu_ diu:

  Però, si se’m permet la incorrecció … un partit polític no és com un ETT, però de les bones?

 3. A la panxa del bou, on no hi neva n’hi plou. Metàfora de l’uter matern. Amagats i protegits per uns mitjans de comunicació més que fidels, formant un autèntic “movimiento”

Els comentaris estan tancats.