El rebut del gas i d’altres

Aquests dies ens han anunciat la pujada d’augment del rebut del gas tant per a consum domèstic , com per a consumició industrial.

Una mesura d’aquestes característiques només fa que perjudicar la capacitat adquisitiva de les famílies , ja prou afectada si tenim en compte les xifres d’inflació que cada cop més posen en evidència les dificultats familiars per arribar a final de mes.

Des de CIU ja fa temps que venim reclamant mesures als governs de l’Estat i al tripartit que ajudin a reduir la taxa d’inflació a Catalunya (per sobre de les xifres a l’Estat) i no esperàvem que la resposta fos aquesta, és a dir, ajudar precisament a augmentar-la.

Sens dubte és una mala notícia per totes les famílies catalanes i en general per l’economia catalana, i també molt especialment les petites i mitjanes empreses.

Què poden fer els més d’ 1 milió de pensionistes de Catalunya amb aquesta puja del 10% ??? . En definitiva una molt mala notícia per totes les famílies de Catalunya.

I aprofitant que “el Pisuerga pasa por Valladolid “ els inefables polítics del PP han barrejat la pujada del rebut del gas amb l’OPA de Gas Natural a Endesa. Obviament aquesta és una maniobra més del PP, i quin full de ruta és generar confusió interessada utilitzant Catalunya i els catalans, com una arma electoral contra el PSOE.

Tot plegat molt lamentable.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: El rebut del gas i d’altres

  1. Totalment d’acord amb tu, Montserrat.
    A mi també em preocupa molt els efectes de les pujades d’aquests serveis o subministraments “bàsics”, sobre la població més vulnerables a les pujades de preus, gent gran, sovint amb problemes de dependència… sens dubte, això no ajuda gens a reduir la pobresa. Més encara quan encara no sabem si està garantit o no el complement de pensions de viduïtat impulsat per CIU.

    Però també és preocupant per a la nostra economia, per a la productivitat de les empreses (tant grans com petites), per als nostres agricultors, en definitiva, per a tots els catalans i catalanes.

Els comentaris estan tancats.