DIARI DE CAMPANYA 20 DE MAIG

LES MEVES IMPRESSIONS SOBRE LA CAMPANYA ELECTORAL

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: DIARI DE CAMPANYA 20 DE MAIG

  1. Benvolguda, desitjo que el proper dia 27 sigui el teu gran dia tot recuperant l’alcaldia, ànims, que la teva força i empeny amb tot el teu equip fareu possible aquest esperat canvi. fins aviat

  2. Tinet abans deies que erets de CDC i no se que de Consell de Cent , la teva fobia la centrabes en la Montse Candini i deies no se que que aixó que son dels meus , desprès ja et vas anar descobrint (encara que estaves mes que descobert) i ara ja escups tota la teva mala baba contra CiU potser perque estas nervioset de cara al dia 27.
    Encara que la majoria ja sabem qui ets , al public en general d’ aquesta Web soposso que t’ agrairia que li diesis si ets dels que teniu l’ amo a Madrid o dels navegueu sense direcció i en contrasentit a l’ historia de la vostra formació. I es que tu jugues a el mateix que fan aquells antibarcelonistes que només riuen quan el Barça perd , però ells mai son de cap equip i aixó és jugar a amagar-se i a fer-se el “listillo”.

    Salutacions i Visca Catalunya.

Els comentaris estan tancats.