DIARI DE CAMPANYA 19 DE MAIG

Els primers dies d'octubre de 2005 vaig incorporar-me a la xarxa publicant les primeres ratlles del meu bloc, uns mesos més tard també vaig animar-me a crear un web personal, les noves tecnologies en poc temps han obert un univers de comunicació a la gent que cal que els polítics sapiguem aprofitar per donar-nos a conèixer en la nostra faceta més intima i personal, lluny dels focus dels actes i les intervencions institucionals.

Crec fermament que solament mitjançant la humanització de la política els polítics serem capaços de recuperar el prestigi perdut i recuperar la confiança dels electors. Cal que deixem que la gent vegi que som persones com ells, amb les nostres dubtes i conflictes interns, que siguem capaços de transmetre'ls la nostra il·lusió per tirar endavant la comunitat, les nostres motivacions mes profundes, en resum, tot allò que s'amaga dins dels que hem triat construir els nostres pobles i el nostre país des del treball polític.

Ara la xarxa em torna a oferir un nou repte al que vull incorporar-me, vaig començar a fer el meu diari de campanya per escrit, diem de la manera tradicional, però la aparició de plataformes com Youtube que permeten la difusió vídeos casolans fa que senti la necessitat de fer el meu diari de campanya en aquest format, es tracte d'una manera més d'entrar en contacte amb els calellencs i deixar-los que s'apropin més íntimament, per tal que coneguin a la persona que s'amaga darrera els cartells i les pancartes que pengen dels carrers de Calella.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.