EUROPA I ELS MUNICIPIS

Aquests darrers 2 dies he estat a Brussel.les , juntament amb d’altres companys caps de llista , amb la idea principal de saber sobretot la magnitud del canvi dels ajuts que la Comissió Europea mitjançant els Fons Estructurals 2007-2013 adrecen als ajuntaments .Canvi donat per l’ingrès dels que s’anomenen “los paises PECOS” , és a dir una magnitud de 13 nous membres de la Unió Europea. Des de la meva perspectiva i des d’una certa experiència professional com a “gestora” d’aquests Fons quan tenia responsabilitats al Govern de Catalunya, me n’adono que els canvis que patim són importants i substancials , entre d’altres coses un 40% menys de recursos per Catalunya i els objectius també s’han modificat notablement. Malgrat això és important tenir la informació i el tracte directa amb alguns dels responsables/autors del treball de la redistribució d’aquest Fons de la direcció general de la Política Regional , a fi i efecte de poder contrastar aquells projectes que creiem que poden ser necessaris per la nostra població i com encarar-los per poder ser el màxim de subvencionable. Ha valgut la pena , sobretot a partir de l’amplitud d’informació el que et permet això, és guanyar sobretot temps per encarar els projectes amb els paràmetres que els propis “ideòlegs” de la reforma ens suggereixen. Comencem a partir d'avui a treballar un projecte que crec subsceptible de rebre diners europeus i així si assumeixo l'Alcaldia poder-ho presentar el més ràpidament possible doncs el treball és complex i les condicions molt complexes.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: EUROPA I ELS MUNICIPIS

  1. CiU de Calella pensa en adquirir per l’ Ajuntament de Calella el Far , ho trasllada a la Direcció de CiU i d’ allà al Congrès dels Diputats i allà els diputats del Grup Parlamentarí de CiU aconsegueixen que s’ aproví .

    CiU de Calella per poguer rebre l’ Ajuntament de Calella 1 milió de € pel finanzament del soterrament de la Riera de Capaspre , insta a la Direcció de CiU i aquest al Senat , i els Senadors de CiU aconsegueixen el milió de € per la Riera i ara cerquen 1 milió més.

    Aquesta setmana la Sra. Montse Candini a Brus.seles , al Parlament Europeu i les seves Institucions , ja s’ interessat a fons i en un projecte pels diners europeus que l’ Ajuntament de Calella pot rebre dels Fons Estructurals (2007-2013).

    Aixó es una forma de treballar i de conseguir patrimoni o diners vinguts de Madrid o d’ Europa per Calella , per projectes concrets i palpables dels que gaudirem tots els calellencs sense possar el ciutadà ni el poble 1 €. Així es treballa , si es busca amb dedicació , empenta i treball , malgrat les dificultats s’ aconsegueixen resultats. Més enllà de qui governa a Calella es un treball en benefici de tots els calellencs , que segur seguira fent siguin quins siguin els resultats del 27-MG. De tota manera , perque Calella no perdi encara més moltes de les opotunitats que ha perdut els darrers anys seria bo que el projecte de CiU de Calella amb la Sra. Montserrat Candini al cap devant , amb el magnific equip que ha configurat en la llista Municipal i amb l’ impuls sempre fresc de la recent refundada JNC, tinguesin l’ oportunitat de seguir fent aquest treball desde l’ Alcaldia i el Govern de Calella , perquè més enllà de ideologies d ‘ uns i altres crec que els calellencs ens mereixem donar la confiança ha qui es mou per aqui i per allà sense parar per aconseguir diners i millores per la nostra estimada Calella.

    Salutacions i Visca Calella i Catalunya.

Els comentaris estan tancats.